2019-10-19 17:47

Șef din POLIȚIE, reținut pentru CONTRABANDĂ cu țigări

 |  13:18
Șef din POLIȚIE, reținut pentru CONTRABANDĂ cu țigări

Șeful adjunct al Poliției Rutiere Arad a fost reținut, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru contrabandă cu țigări. Din primele informații, se pare că polițistul a condus o dubiță în care se aflau 220 de baxuri cu țigări netimbrate, pe care a abandonat-o ulterior.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, Andreea Ailioaie, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că un polițist a fost reținut în cursul nopții pentru contrabandă cu țigări.

Potrivit unor surse judiciare, este vorba de Sergiu Mârza, adjunct șef al Poliției Rutiere Arad.

Conform primelor informații, polițistul ar fi condus, în noaptea de vineri spre sâmbătă, o dubiță în care se aflau 220 de baxuri de țigări, în valoare de aproximativ 200.000 de lei, pe care ulterior a abandonat-o.

Oamenii legii au reușit să îl prindă pe Sergiu Mârza la scurt timp, polițistul fiind audiat, iar apoi reținut pentru 24 de ore.

„Polițistul a fost reținut pentru contrabandă cu țigări, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă colegilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad”, a afirmat Andreea Ailioaie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-31Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
30 Mar 2019

ce tigari sunt astea?
ANONIM
01 Apr 2019

Trabuce in foi de piele! Pentru cucuvele! Nu am gasit alta rima.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray