2020-08-10 02:31

Șefii ASF au votat să-și încaseze al 13-lea SALARIU încă din noiembrie. Vezi ce se ascunde în spatele deciziei

 |  12:20
Șefii ASF au votat să-și încaseze al 13-lea SALARIU încă din noiembrie. Vezi ce se ascunde în spatele deciziei

În ultima şedinţă a Consiliului de Administraţie al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), cei nouă membri ai acestuia, cinci executivi şi patru neexecutivi, au votat acordarea celui de-al 13-lea salariu, chiar dacă, din 5 noiembrie, componenţa CA se poate schimba în contextul noilor alegeri, informează economica.net.

Potrivit explicațiilor oficiale ale ASF, toate deciziile de politică salarială sunt luate în concordanţă cu prevederile contractului colectiv de muncă, negociat de conducerea instituţiei cu sindicatul.

ASF este condusă de un Consiliu format din 9 membri: 5 membri executivi, respectiv, preşedintele, prim-vicepreşedintele şi 3 vicepreşedinţi, precum şi 4 membri neexecutivi. Aceştia au fost numiţi pentru un mandat de 5 ani, începând cu data de 5 noiembrie 2013. Astfel, pe 5 noiembrie 2018, ASF va trebui să aibă validat de către Parlament un nou Consiliu de Administraţie pentru următorii 5 ani, care poate include sau nu membrii actualului Consiliu.

În şedinţa de Consiliu de Administraţie al ASF s-a votat ca cel de-al 13-lea salariu de anul acesta să fie încasat înainte de data de 5 noiembrie. Surse din piaţa asigurărilor, citate de economica.net, spun că decizia ar fi fost luată pentru ca toţi membrii si angajații ASF să beneficieze de acest avantaj, chiar si cei care, după această data, nu vor mai fi angajaţi ai acestei instituţii. Menţionăm că cel de-al 13-lea salariu a fost încasat în fiecare an de către toţi angajaţii ASF şi este egal cu salariul de bază al fiecărui angajat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-05Parerea ta...

MAFIA PSD.
05 Oct 2018

Astazi a fost dat un comunicat prin care se arata ca mafia psd-alde-udmr-minoritati SE VA IMPRUMUTA INCA 2,5 MILIARDE EURO PE PIATA EXTERNA. DECONTUL VA VENI PENTRU GENERATIILE VIITOARE. MAFIA PSD AMANETEAZA VIITORUL TINERILOR. DATORIA EXTERNA A FOST DUSA DE MAFIA PSD LA 100 MILIARDE EURO. SI HOTIA VA CONTINUA INCA 2 ANI PANA LA ALEGERI. IN ROMANIA STATUL TRAIESTE PE DATORIE. ASTA AU VOTAT GUNOAIELE SOCIETATII. -STATUL DE TIP MAFIOT CONDUS DE PSIHOPATUL PUSCARIAS draKknea.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz