2020-07-05 17:44

Șefii IPJ Giurgiu au de dat explicații! Un tânăr de 22 de ani a fost UCIS în plină stradă de interlopi. Cum au ajuns dealerii de DROGURI să-și facă de cap în municipiu

 |  16:24
Șefii IPJ Giurgiu au de dat explicații! Un tânăr de 22 de ani a fost UCIS în plină stradă de interlopi. Cum au ajuns dealerii de DROGURI să-și facă de cap în municipiu

Luni, 13 august, la orele amiezii, un tânăr de 22 de ani, Bujan Florin, a fost înjunghiat în plină stradă, în municipiul Giurgiu, de către un cunoscut dealer de droguri, Dincă Florin Marius, zis Finutzu, în vârstă de 23 de ani, însoțit și de trei complici.

A fost vorba de o singură lovitură de cuţit, care însă a afectat splina, ficatul şi rinichii, provocând decesul lui Bujan Florin. Potrivit presei locale, se pare că victima se cunoştea cu agresorii şi între aceştia a izbucnit un conflict spontan pe bulevardul CFR din oraș, din informațiile noastre toate persoanele implicate având legătură cu traficul sau cu consumul de droguri.

De altfel, se pare că Giurgiu a devenit în ultima perioadă un adevărat pol al drogurilor, fiind practic raportate mai multe incidente având la bază etnobotanicele sau drogurile de mare risc, decât consumul de alcool.

Crima care a zguduit recent orașul este doar ultimul exemplu care arată că Poliția județeană a scăpat din mâini situația. Concret, potrivit unor surse bine informate, pe data de 10 august 2018, deci cu doar trei zile înainte de oribila crimă, Dincă Florin Marius și cei trei complici ai săi au fost opriți în trafic de jandarmi, în mașina lor fiind găsite droguri, o armă de foc (pistol) și două cuțite. Cei patru indivizi ar fi fost dați de către jandarmi pe mâna polițiștilor de la IPJ Giurgiu, Serviciul arme și muniții, pentru continuarea cercetărilor. Ce a urmat este de domeniul evidenței! Cei patru interlopi și-au văzut bine mersi de treabă, în libertate, ucigând un tânăr de 22 de ani doar trei zile mai târziu.

Șeful IPJ, la instalare: „Giurgiu este un oraș fără droguri!”

Și când te gândești că actualul șef al IPJ Giurgiu, Cătălin Țone (FOTO), fost șef al Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București (BCCO), declara, imediat după preluarea funcției, în noiembrie 2017, că Giurgiu este un oraș fără droguri! Ar fi de râs, dacă n-ar fi de plâns…

Mai ales, având în vedere că, în calitatea sa de șef în cadrul BCCO, avea arondat și județul Giurgiu. Cum a coordonat lupta antidrog în zonă se vede astăzi cu ochiul liber!  Dar ce contează, atunci când ai fost împuternicit pe funcție și susținut în tot acest timp de baronul județului, celebrul Niculae Bădălău.

Pe sistemul împuternicirilor, tot sistemul de comandă al IPJ Giurgiu este înțesat de foști subofițeri, după chipul și asemănarea lui Țone.

Spre exemplu, șeful Serviciului arme și muniții, care ar fi trebuit să cerceteze mai cu aplecare cazul celor patru interlopi, este „împuternicitul” Răzvan Tretin, venit de la Poliția economică - de unde a plecat cu cântec, după ce procurorii i-au făcut o sesizare pentru că nu finaliza dosarele de care se ocupa.

Pe scurt, atunci când amatorismul și incompetența își dau mâna, viața cetățenilor este în pericol. În orice domeniu, dar mai ales în Poliție. Poate se aude și la IGPR, nu?


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-15Parerea ta...

REDES AUREL
15 Aug 2018

Acestia sunt romanasii lui iohannus ,pe acestia conteaza el ,IntERlopi ca si el
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
15 Aug 2018

dar pe americanul ala nu tot asa l-au omorat interlopii BUTOANE tot la Giurgiu? treaba e veche de tot,sunt imbarligati multi in tot felul de afaceri mafiote sefi din VAMA si SRI cu interlopii iar Politia nu face nimic decat citeste ziarul......"azi mai avem o crima...si ce daca da-i dreacu"
HIURGIU
15 Aug 2018

Giurgiu este corrupt Pana sub unghia de la degetul mic, in giurgiu nu se stie sa se aresteze proxeneti sau deleeari de droguri, sunt ma fii marii!
ALEX
15 Aug 2018

Păi normal ca era un oraș fara droguri , acum uite ca avem si droguri si crime. Politia cu ce se ocupa? Poate numai cu fotografii ale șefilor ca sa dea bine. Zici ca pozează pentru Botezatu. Puneti mina la munca nu la fotografii.
ANONIM
15 Aug 2018

AM FOST IN GIURGIU ACUM O LUNA . SA VEZI CUM POLITIA STAU LA UMBRA SUB SALCII IN CENTRU . PESTE VECHI , MINCARE LA RESTAURANTE . IN JUDET PARTIDELE SINT FIFTI - FIFTI SA AIBA DE LUCRU TOTI CEI DIN PARTIDUL COMUNIST
ANONIM
15 Aug 2018

Crima a avut loc în jurul orei 18:30,iar poliția a ajuns în jur de ora 19,și asta după ce victima a ajuns la spital cu un prieten cu mașina,unde a ai murit la câteva minute după ce a fost dus la urgenta,așa că........cineva minte în legătură cu ora și cu ce sa întâmplat de fapt.Victima a venit după droguri și nu a avut bani sa achite,și despre tatăl victimei nu se spune nimic,că și el este implicat și a fost și el bătut de cei patru indivizi...........
ANONIM
15 Aug 2018

CIND II MAI DA 3 - 4 STELE PE LOPETI . MAI MULTI GENERALI DE CIT SOLDATI . HA , HA .
THE SEEKER
16 Aug 2018

Iar IPJ Giurgiu se face că nu știe nici că apartamentul unde își făceau mendrele ucigașul și complicii acestuia le era închiriat de către un polițist... Rușine!
ALEX
16 Aug 2018

S a mai produs o crimă în giurgiu ati uitat tot produsă de interlop si s a uitat asa o sa se uite si cazul acesta până la următor nimic nu se va face or sa stea câțiva ani în pușcărie si asta e .Ar trebuie sa se faca legea ca in America pt o crimă sa stea până moare la pușcărie.
ALEX
16 Aug 2018

Acesti interlopi de carton mai taiase pe un alt baiat in zona membrelor inferioare cu cateva zile in urma. Cei 3 care au ramas in libertate vand droguri si in prezent cu jandarmeria la scara care ii pazeste de mania cetatenilor . Politia a stiut sa ia permisele la tot orasul pentru consum dar nu a arestat un dilar sunt niste incompetenti!!! Pacat de prietenul nostru.
ANONIM
17 Aug 2018

Vatafu ionut trebuie arestat, un drogat jegos
GOGU
18 Aug 2018

Hai ca dupa ce isi cumpara Tone si al treilea doctorat o sa fie bine
G
18 Aug 2018

Ati vazut in comunicatul politiei,, politia romana nu are ayributii pe linia combaterii traficului de droguri"
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz