2019-12-05 22:08

Șeful ANCOM, prima DECIZIE: mărirea salariului la 10.000 de euro

 |  17:36
Șeful ANCOM, prima DECIZIE: mărirea salariului la 10.000 de euro

Măsură incredibilă luată de într-o instituţie a statului român. Deputatul USR Cătălin Drulă a postat pe Facebook o imagine care arată că printre primele măsuri luate de noul şef ANCOM, Adrian Diţă, se află şi trimiterea la Parlament a unui amendament prin care acesta vrea să-şi mărească salariu la aproximativ 10.000 de euro lunar, dezvăluie Antena 3.

În urmă cu două săptămâni a fost aprobată o ordonanţă de urgenţă care modifică legea de funcţionare a Autorităţii Naţionale în Telecomunicaţii ANCOM, respectiv numirea preşedintelui şi vicepreşedinţilor acestei instituţii se va face la propunerea Guvernului, aşa cum era şi înainte de modificare, dar cu aprobarea plenului Camerelor reunite.

Adrian Diță, fostul director de Corporate Affairs la Vodafone Romania și actual director de Public Affairs la Telekom Romania, a fost propus de premierul Sorin Grindeanu, pentru a prelua postul vacant de președinte al Autorității Naționale de Reglementare în Comunicații (ANCOM), pentru un mandat de șase ani, scrie Profit.ro, la 9 mai 2017.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-11Parerea ta...

TILICA
11 Iun 2017

SEMIDOCTUL TREBUIE EXPUS UNEI EXPERTIZE MEDICALE CMPLEXE.................
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray