2020-07-14 02:30

Şeful CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, judecat

 |  19:26
Şeful CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, judecat

Şeful CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost trimis în judecată sub acuzaţia abuz în serviciu, alături de el fiind deferit justiţiei directorul RAJDP Constanţa, Adrian Gâmbuţeanu, pentru aceleaşi acuzaţii, după ce nici unul dintre cei doi nu s-a supus controlului Curţii de Conturi.

Conform Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Gâmbuţeanu, cu ajutorul lui Nicuşor Constantinescu, a refuzat, în mod repetat, să pună la dispoziţia Curţii de Conturi documentele necesare efectuării controlului de specialitate programat în 2011, 2012 şi 2013. „A fost practic blocată activitatea Curţii de Conturi în raport cu regia locală menţionată, Curtea de Conturi aflându-se în imposibilitatea de a-şi îndeplini principala atribuţie”, susţine DNA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-05-27Parerea ta...

GUIT!
27 Mai 2014

groohhh...grohh...guit! guit! guit! pe cand o cazare, la Poarta Alba? Sau, pentru un aspect JILAVit, ori pentru o bere - Rahova?!...
FATA DE PORC
05 Iun 2014

a reusit sa se uschiasca, DEFINITIV! Ati vazut cum, i s-a dat voie sa se carabaneasca in SUA pentru operatie, OPERATIUNE DE SUCCES, de marca! Pe Jiji, nu l-au lasat, pe fata de rinocer - DA! O sa-l tina la fezandat ceva timp, cat sa se mai UITE de incident, sa mai imbatraneasc si facocerul, iar apoi- cu ajutorul Interpolului - sa fie adus, incarcerat DAR, eliberat - pe motive de varsta, sanatate precara...sau PRESCRIERE, pur si simplu - cum i se intampla VAranului! P.S. N-are dreptate unul de pe-aici, cand spune : 'tara MINORA, tara - condusa, de SECATURI'!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz