2020-06-05 23:26

Șeful demis al Poliției Române, despre CRIMA din Caracal: Procurorul NU a fost de acord ca polițiștii să intervină FĂRĂ MANDAT

 |  23:24
Șeful demis al Poliției Române, despre CRIMA din Caracal: Procurorul NU a fost de acord ca polițiștii să intervină FĂRĂ MANDAT

Șeful demis al Poliției Române, Ioan Buda, a afirmat, în legătură cu crima de la Caracal, că procurorul de caz nu a permis intervenția Poliției mai devreme de ora șase.

„Am luat act de demiterea mea. Am avut niște intervenții neadecvate pe care mi le asum. Am fost înștiințat și mi s-au raportat cronologic evenimentele care s-au derulat aici. Știu despre ce e vorba, cunosc exact cam ce activități s-au desfășurat în acest caz. În continuare toate evenimentele vor fi coordonate de domnul comisar Dragnea Florian”. 

Întrebat dacă polițiștii puteau interveni mai devreme de ora 6 în acest caz, Ioan Buda a spus că nu, „procurorul nu a permis intervenția Poliției mai devreme de ora 6. Puteau să se ia și alte măsuri, puteau să intervină. Au așteptat ora 6 pentru a se interveni, conform mandatului. Mandatul a fost eliberat pentru ora 6”.

„Polițiștii au cerut imperativ să intervină chiar și fără mandat. Procurorul de caz nu a fost de acord cu această intervenție”, a mai spus Ioan Buda, citat de stiripesurse.ro.

Șeful demis al Poliției Române a transmis condoleanțe familiei victimei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-26Parerea ta...

TRIST
27 Iul 2019

„Un copil a chemat statul român în ajutor. Nu o dată, de trei ori. Tovarăși au salarii și pensii nesimțite, vârstă de lor de pensionare este de 50 de ani 15 ani în câmpul muncii cu foarte multe drepturi. Privim și către Parlament și Guvern vinovăți sunt cu toții . ( Țiganii si munca lor )
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine