2019-10-21 13:00

Șeful Direcţiei Anticorupţie din MAI a plagiat toată teza de doctorat. REACȚIA chestorului Cătălin Ioniţă

 |  15:59
Șeful Direcţiei Anticorupţie din MAI a plagiat toată teza de doctorat. REACȚIA chestorului Cătălin Ioniţă

Chestorul principal de poliţie Cătălin Alexandru Ioniţă, director al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) din Ministerul Afacerilor Interne (MAI), a plagiat întreaga sa teză de doctorat, de la prima până la ultima pagină scrie Press One.

Lucrarea lui Ioniţă are 196 de pagini, poartă titlul "Criminogeneza infracţiunilor cibernetice" şi "se dovedeşte a fi plagiată integral, de la primul până la ultimul rând", scrie Press One.

Introducerea nu se numeşte aşa − deşi aceasta este denumirea consacrată pentru textul din deschiderea unei lucrări ştiinţifice; se numeşte Argument, exact ca textul din debutul volumului "Criminalitatea informatică" (de Tudor Amza şi de Cosmin Petronel Amza, apărut în 2003 la editura Lumina Lex din Bucureşti) − text pe care chestorul Ioniţă îl copiază cuvânt cu cuvânt, conform sursei citate.

Zeci de alte pagini din lucrarea lui Ioniţă copiază fragmente din peste nouă lucrări de specialitate.

Chestorul Cătălin Ioniţă a declarat pentru News.ro că a făcut totul cu bună credinţă, iar lucrarea a fost citită de mai mulţi profesori şi că, dacă este ceva în neregulă, vrea să îşi asume.   "Vreau să ştiţi că am făcut totul cu bună credinţă. Cele mai multe texte sunt scrise de mine, iar restul sunt preluate din materialul bibliografic. Lucrarea a fost coordonată după standardele de atunci şi a fost citită de mai mulţi profesori. Nu exista la momentul acela posibilitatea de verificare a plagiatului. Cred că trebuie analizat şi în contextul respectiv. Dacă este ceva în neregulă, vreau să îmi asum. Sunt un om care, de-a lungul carierei, şi-a asumat orice", a afirmat el.   Coordonatoarea tezei de doctorat, profesor universitar Ştefania Georgeta Ungureanu, a fost condamnată pe fond la închisoare cu suspendare, pentru că a înşelat Academia de Poliţie, precum şi nouă doctoranzi ai acestei instituţii.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-28Parerea ta...

CIUMA ROSIE PORCINA
28 Ian 2019

dottore.....stii sa faci injectii? fa-ti repede una cu cianura sa mori repede ciuma rosie de kakat ce esti
ANONIM
28 Ian 2019

Nu mai bine ii face mamicutei tale una cu p..imicina, bai nazistule?
ANONIM
28 Ian 2019

TE PIS PE EA DE ONOARE SI CORECTITUDINE . SE IA DE MINA CU TIGANUL AURAR VILCOV
ANONIM
31 Ian 2019

NU SE VEDE CA ESTE LOVIT DE TRAMVAI IN BURTA MASI . UITE CE FATA SI PRIVIRE ARE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray