2020-08-07 22:08

Şeful Biroului pentru Imigrări Maramureş, reţinut de procurorii DNA

 |  09:20
Şeful Biroului pentru Imigrări Maramureş, reţinut de procurorii DNA

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Cluj, Biroul Teritorial Baia Mare, au dispus, marţi, reţinerea lui Dorin Hudiţă, şeful Biroului pentru Imigrări Maramureş, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de trafic de influenţă.

Potrivit unui comunicat al DNA postat pe site-ul instituţiei, el urmează să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile la Tribunalul Maramureş.

Din Ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale întocmită de procurori a rezultat că în 10 decembrie inculpatul Hudiţă Dorin i-a pretins unei persoane denunţătoare, rezidentă în România, suma de 300 de euro şi două sticle de băuturi alcoolice, susţinând că, în schimb, va interveni pe lângă funcţionari publici din Bucureşti asupra cărora ar avea influenţă, astfel încât acesta să obţină cetăţenia română.

Inculpatul Hudiţă a primit luni de la persoana denunţătoare suma de 300 de euro şi produsele pretinse, situaţie în care procurorii au procedat la constatarea infracţiunii flagrante. În cauză procurorii au fost sprijiniţi de lucrători din cadrul SIPI Maramureş.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639585-10-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz