2019-10-17 13:28

Sevil Shhaideh, chemată la DNA în dosarul BELINA. Ce i-au transmis procurorii

 |  12:27
Sevil Shhaideh, chemată la DNA în dosarul BELINA. Ce i-au transmis procurorii

Fostul vicepremier Sevil Shhaideh a fost chemată miercuri la DNA în dosarul "Belina". Aceasta ar fi fost citată de procurori pentru i se aduce la cunostinta faptul ca a fost finalizata expertiza realizata in respectivul dosar, urmand ca ea sa comunice anchetatorilor daca are obiectiuni la aceasta, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Shhaideh a mai fost la DNA pe 11 octombrie, iar in aceeasi luna ea si-a dat demisia din functiile de vicepremier si ministru al dezvoltarii.  Sevil Shhaideh este urmarita penal de DNA pentru abuz in serviciu intr-un dosar care vizeaza trecerea "ilegala" a unor "parti din Insula Belina si Bratul Pavel (cu suprafata de 278,78 ha, respectiv 45 ha), situate in albia minora a Dunarii, din proprietatea statului in proprietatea judetului Teleorman si in administrarea Consiliului Judetean Teleorman, pentru ca, doar la cateva zile, sa fie inchiriate tot ilegal unei firme private", in anul 2013, "prin actiunea concertata a unor persoane cu functii publice", a anuntat DNA pe 22 septembrie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-17Parerea ta...

BEBICA
18 Ian 2018

SPER CA ACEST DOSAR V-A FI FINALIZAT PE REPEDE - INAINTE , LA FEL SI DOSARUL TELDRUM . DACA DNA I-L MAI PLIMBA MULT , SAR PUTEA CA BARAGLADINA SERVIL SA DISPARA IN SIRIA ...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray