2020-07-14 14:27

Silviu Predoiu, fostul șef al SIE, despre celebra fotografie din biroul lui Orban: „Dovedește că o grămadă de oameni nu și-au făcut datoria…”

 |  20:22
Silviu Predoiu, fostul șef al SIE, despre celebra fotografie din biroul lui Orban: „Dovedește că o grămadă de oameni nu și-au făcut datoria…”

Într-o postare pe Facebook, generalul SIE Silviu Predoiu, fost șef al respectivei instituții, descrie cum a fost făcută publică fotografia din cabinetul lui Ludovic Orban.

Fostul șef al SIE spune că a fost vorba despre o înregistrare și o breșă în cadrul Serviciilor de Securitate. Mai mult, acesta sugerează că este posibil ca imaginile imortalizate să fi fost făcute de o cameră ascunsă, poziționată la peste 1,5 metri deasupra solului, în spatele steagurilor din anticamera lui Ludovic Orban, din Palatul Victoria.

„De vineri, de când a devenit public, se tot vorbește despre instantaneul fotografic surprins la „agapa colegială” din biroul premierului. Dacă tot vrem să pretindem că suntem surprinși, că nu ne așteptam, că noi eram convinși de faptul că odată cu numirea în înalte funcții de autoritate publică respectivii norocoși se lasă de băut, de fumat și se țin de promisiuni, vă mai propun o abordare. Care, de aceasta dată, ține de securitatea națională. Cel mai probabil fotografia a fost realizată cu un telefon mobil, dar și dacă ar fi fost făcută cu un aparat fotografic pe trepied, întrebarea rămâne aceași: ce caută aparate de fotografiat, filmat sau înregistrat audio-video intr-o zonă de securitate clasa I? Căci asta este biroul de lucru al premierului României, conform legislației naționale, iar fotografia dovedește că o grămadă de oameni nu și-au făcut datoria. Pentru cei care nu știu la ce mă refer prezint câteva pasaje din legislația incidentă. Să ne așteptăm la alte amenzi? Legea spune că „în zonele în care se poartă discuţii confidenţiale şi care sunt asigurate din punct de vedere tehnic, nu se vor instala telefoane, iar dacă instalarea acestora este absolut necesară, trebuie prevăzute cu un dispozitiv de deconectare pasiv”, a scris Silviu Predoiu pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-03Parerea ta...

LUCRU ROMANESC
04 Iun 2020

Când muncești putin foarte prost, de mântuială cu marca Made in Romania
COMISARUL PARAIPAN
04 Iun 2020

acest individ gretos care a facut tot felul de afaceri mafiote cu mafia ruseasca si grupul Cocos-Udrea-Basecu ar trebui sa dispara din peisajul politic si public.E tigan din Giurgiu si si-a falsificat buletinul in care a scris ca e nascut in Bucuresti
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz