2020-02-24 01:29

SINUCIDERE șocantă la Barajul Vidraru. Motivul care un jandarm și-a pus capăt zilelor

 |  23:31
SINUCIDERE șocantă la Barajul Vidraru. Motivul care un jandarm și-a pus capăt zilelor

Sinucidere șocantã, în această dupã-amiazã, la Lacul Vidraru, din Județul Argeș. Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a încercat de două ori să sară cu maşina de pe un viaduct. Nu a reuşit, însă, așa că, într-un final, s-a aruncat în gol.

Un jandarm pensionat, în vârstă de 53 de ani, din comuna Dobreşti, a sfârşit într-un mod cutremurător. Acesta a urcat cu maşina personală până în apropiere de Barajul Vidraru. A intrat intenţionat într-un parapet din beton cu gândul de a plonja în hăul de sute de metri. Nu a reuşit şi a avut a doua tentativă, la mică distanţă de locul unde a fost prima. De data aceasta, maşina a rămas înfiptă în parapet, scrie realitateadearges.net.

Timp de aproximativ două ore, șoferii care au trecut pe lângă autoturism au crezut că șoferul a plecat după ajutor.

Abia după acest timp, politiștii și jandarmii sosiți la fața locului au observat trupul căzut în prãpastie. Trupul neînsuflețit a fost recuperat de salvamontiști.

Șoferul a fost identificat, avea 53 ani, se pensionase în 2004 din Jandarmerie și locuia în comuna Topoloveni-Dobrești.

Oamenii legii au aflat că în urmă cu mai bine de un an, acesta suferise o intervenţie chirurgicală din cauza unei boali necruţătoare. Era divorţat de curand şi avea un copil.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-30Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
30 Sep 2019

politia rutiera sa puna niste afise de genul "sinuciderea interzisa"...tentativa se pedepseste cu amenda de la 1000 la 1500de lei si 3puncte penalizare.Si constructorii trebuie amendati ca nu au facut locuri special amenajate prin care sa poti sari cu masina in rau fara sa fii impiedicat de un zid de beton.Plus cei care vand masini sa le faca mai solide ca sa poti sparge zidurile in situatie limita.Ce e aia domne sa nu poti sa te sinucizi din cauza unui zid....BAIA-ZID si cu HASAN PASA sunt de vina
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine