2019-10-17 13:32

ȘOC. Ce ascunde biografia lui Valentin RICIU, consilierul ministrului Carmen DAN. De ce faptă gravă este este suspectat

 |  14:57
ȘOC. Ce ascunde biografia lui Valentin RICIU, consilierul ministrului Carmen DAN. De ce faptă gravă este este suspectat

Detalii incredibile ies la iveală după scandalul poliţistului agresor. Unul dintre consilierii ministrului de Interne, Valentin Riciu, care ani de zile a fost coleg cu agentul Eugen Stan la Brigada Rutieră din Bucureşti, are dosar penal pentru înşelăciune, informează digi24.ro

Riciu, care acum este consilier în MAI pe probleme sindicale, a lucrat peste 20 de ani în Brigada Rutieră București, până a fost numit consilier al ministrului Carmen Dan.

Potrivit informațiilor Digi24, Valentin Riciu are un dosar penal care a fost instrumentat la Biroul Control Intern din cadrul Brigăzii Rutiere.

Dosarul penal a fost deschis sub acuzația de înșelăciune.

În clipa de față nu este foarte clar ce s-a întâmplat cu acest dosar, cum a fost soluționat.

Despre Valentin Riciu, zilele trecute au apărut informații că l-ar fi putut identifica pe agentul acuzat de pedofilie, asta deoarece a fost coleg timp de șapte ani cu Eugen Stan.

Într-o postare pe Facebook, acesta a reacționat și a susținut că poziţia sa nu l-a adus faţă în faţă cu poliţistul acuzat de pedofilie. „Este evident că polițistul-pedofil nu avea probleme și conflicte de muncă și nu avea de ce să solicite discuții sindicale”, spune acesta.

Vineri seară, șeful Poliţiei Capitalei, Nicu Dragoş Orlando, a renunţat la funcţie, iar adjunctul său, Marius Eugen Ştefan, şi-a dat demisia de onoare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-13Parerea ta...

ANONIM
13 Ian 2018

PSIHIATRI CE REZOLUTIE AU PENTRU ACEST FIRFIZON....???
VFD
16 Iul 2018

rezolutia este ca riciu sa se duca la casa de nebuni,carmen dan la"casa de violuri"!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray