2020-01-28 11:03

ȘOCANT! Capital.ro: Se încearcă compromiterea unui alt MEDIC de TOP al României. Cine are interes în blocarea programului de TRANSPLANT

 |  14:03
ȘOCANT! Capital.ro: Se încearcă compromiterea unui alt MEDIC de TOP al României. Cine are interes în blocarea programului de TRANSPLANT

O adevărată conspirație - în care sunt amestecați procurori, oameni politici, ziariști, pesonaje obscure, dar și unele aflate încă în umbra - a fost pusă în mișcare pentru a compromite imaginea unei somități medicale, un profesionist de top care a pus bazele transplantului de ficat în România și a pregătit, în calitate de profesor, multe generații de medici.

Cel puțin aceasta este concluzia unei investigații exclusive publicate de Capital.ro, care dezvăluie ițele care stau în spatele unei noi operațiuni juridico-mediatice, precum cele care au dus la compromiterea medicilor Burnei și Lucan.

De această data este vorba despre profesorul Irinel Popescu, președinte al Academiei de Științe Medicale și al Asociației Europene de Chirurgie, cel care conduce Clinica de Chirurgie și Transplant Hepatic de la Institutul Clinic Fundeni.

„Ministerul Sănătăţii, ONG-uri celebre şi acelaşi etern procur DIICOT, Marian Delcea ar urma să fie piesele cele mai important în acest puzzle diabolic.

Pe scurt, un jurnalist pe numele A.C., ajuns între timp activist într-o fundaţie plătită de miliardarul George Soros, (nu am nimic cu modul în care-şi foloseşte banii, doar constat) ar urma să publice “pe gratis” pe Rise Project (citat din spusele domnului deputat USR, Emanuel Ungureanu) o anchetă prin care să arate că profesorul Irinel Popescu este mare traficant de organe.

Ulterior, ancheta ar urma să fie “rostogolită” şi “înflorită”  în mai multe publicaţii online, dar şi pe TV, prin care să i se contureze un profil monstros celui mai sus menţionat. Pe aceeaşi reţetă de succes procurorul Delcea de la DIICOT s-ar sesiza şi ca şi în cazurile Burnei şi Lucan s-ar cere arestarea preventivă a acestuia, prof. dr. Irinel Popescu fiind un pericol public”, se arată în materialul publicat de Capital.ro, care dezvăluie în continuare implicarea unui cunoscut parlamentar USR.

Un deputat „specializat” și un martor de profesie

„Într-o discuţie cu deputatul Emanuel Ungureanu, acesta a încercat practic să mă convingă că Irinel Popescu face şi el “trafic de organe”, nu doar Mihai Lucan. Mi-a povestit şi despre ancheta lui A.C., care ar urma să apară pe Rise Project, doar că am aflat că ÎNCĂ nu a găsit pacienţii de tip-victimă cu care să creeze acelaşi tip de emoţie colectivă. Din câte înţeleg încă mai caută. Totuşi domnul Ungureanu s-a grăbit să-mi facă legătura cu un pacient care avea să-mi confirme statutul de traficant al lui Irinel Popescu.

Era acelaşi Iulian Iacob, martor în dosarul Lucan, cel care şi-ar fi vândut rinichiul pentru a salva viaţa unui bărbat din Azerbaidjan, iar tranzacţia ar fi fost aranjată chiar de celebrul medic. Nu am apucat să-l caut eu, pentru că mi-a luat-o el înainte. În câteva minute, deputatul USR îi spusese deja să ia legătura cu mine, semn că cei doi sunt foarte apropiaţi. Acesta începe să-mi spună că Irinel Popescu este “ce-l mai mare mafiot” (greşelile de gramatică nu-mi aparţin) şi că l-a internat în Spitalul Fundeni pentru a dona un lob de ficat lui Borcea Ion, fostul şef al vameşilor . Eu îi cer dovezi, el îmi spune că are fişa de internare şi că urma să primească 4.500 de euro. Doar că nu i-a primit, iar operaţia nu a avut loc. Totuşi, el insistă că Irinel Popescu ar fi trebuit să oprească acel transplant, nu să-l încurajeze. Eu uşor nelămurită, îi cer detalii, el mă trimite la Codul Penal, iar apoi mă blochează pe facebook. Totuşi nu a donat nimic!”, se arată în ancheta publicației.

„Acest domn este unul dintre cei cu care se construieşte un dosar în România. Aşadar pe baza acestor fantasmagorii, profesorul Irinel Popescu ar urma să fie demonizat, făcut harcea-parcea în presă şi scos din sala de operaţii. 

Ministerul Sănătăţii ar urma să trimită un control, care ar trebui să constate nereguli în documentele de transplant. Dacă nu există, ele se fabrică.  Zeci de pacienţi ar urma să fie sacrificaţi.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea s-a arătat şi ea uluită de această poveste halucinantă şi m-a asigurat că domnia sa sprijină medicina, medicii, dar şi pacienţii. Aceasta a mai spus că nu ar aviza niciodată un control care să nu aibă un motiv real. Și totuşi surse din Ministerul Sănătăţii, mi-au povestit că unul dintre cei care ocupă o funcţie importantă în corpul de control al ministrului Sănătăţii are o temă clară, în ceea ce-l priveşte pe Irinel Popescu”, concluzionează Anca Andrei, autoarea investigației publicate de Capital.ro.

Tot ea remarcă faptul că „deşi în ultima perioadă toţi marii medici au fost puşi la zid, umiliţi, insultaţi în presă şi demonizaţi, unul singur a scăpat neatins. Este vorba despre rectorul Facultăţii de Medicină, Ionel Sinescu, cel al cărui nume a fost de multe ori pe listă să devină ministru al Sănătăţii. Lumea medicală mi-a povestit despre rivalitatea care exista între acesta şi Mihai Lucan, dar şi despre rivalitatea lui cu profesorul Irinel Popescu, pe care l-ar ataca de ani buni”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-01Parerea ta...

MASONUL ăSTA,
01 Oct 2018

satanistul ăsta de gr.33 să TACĂ din gură, criminal ordinar! Ăsta, ca și Trădiceanu și toți kk-ții din politică, sistem de sănătate, educație și pe unde dracu or mai fi...N-AU FOST/NU SUNT/NU VOR FI cercetați pentru matrapazlâcurile lor de ”oameni importanți”! S-a combinat cu fostul bărbat a lui Udrea, aruncând la WC, PULBERI HEMOSTATICE, ȘTIAȚI? S-a scris prin ziare, dar degeaba! Am mai scris comentariul ăsta, preluat de pe știri pe surse: ”Chiar si fara sa ai habar de dedesubturile afacerilor 'cu statul', nu poti sa nu obervi cum O CLOACA de politicieni, a fost finantata/unsa din vreme-n vreme en-gross ori an-detaill pt.pricini/nevoi banesti fie pentru campanii, fie pentru alte si alte 'afaceri' banoase (manoase pt.toti), facand GAURA in Bugetul Statului, cat Casa Infractorului! Si de catre cine, din partea cui? Din partea unui INTERLOP JEGOS, ONEROS precum Dorin Cocos! Nu i-au scapat nici spitalele, cabinetele medicale in care sunt bagati medici, sefi de clinici medicale (masoni de gr.33), inclusiv nevestele unora…ati uitat de afacerea PULBERII HEMOSTATICE aruncata la WC, in care ‘elite medicale’ achita interlopului asta, facturi lunare de 5.000.000 roni?
1. “PRIMUL ESTE IRINEL POPES
01 Oct 2018

seful Clinicii de Chirurgie si Transplant Hepatic de la Fundeni si, totodata, presedinte al Academiei de Stiinte Medicale. Cel de-al doilea „girant” al licitatiilor este Ioanel Sinescu, seful Clinicii de Chirurgie Urologica, Dializa si Transplant Renal Fundeni si rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila”. 2. “De altfel, implicarea celui de-al doilea este ceva mai complexa, in numerele viitoare urmand a publica documente si facturi care arata plati de milioane de euro pentru aparatura achizitionata pentru Sectia de cardiologie de la Spitalul „Bagdasar Arseni”, condusa de catre sotia sa, prof. Dr. Crina Sinescu.”
3. “INSA ADEVARATUL
01 Oct 2018

adevaratul soc cu privire la aceste afaceri de milioane de euro apare doar dupa ce anchetatorii au aflat, din declaratiile unor martori, ca pulberea hemostatica de la Fundeni ar fi fost cumparata doar pentru a fi aruncata imediat la WC! Dupa care cei insarcinati cu aceasta misiune trageau pur si simplu apa, sperand ca astfel au sters toate urmele… Iar daca informatiile procurorilor se adeveresc, poate ca prejudiciul ar trebui calculat nu doar in zeci de milioane de euro, dar si in suferintele miilor de pacienti care duc o lipsa acuta de medicamente necesare supravietuirii.” Fiindca 4. “Dorin Cocos a ajuns sa vanda, prin intermediul Mihaelei Irimia, considerata mana sa dreapta, zeci de tone de pulbere hemostatica, conducerile manageriale ale unor spitale inghesuindu-se sa achizitioneze aceasta substanta. Iar pe lista spitalelor din Capitala, ca sa enumeram doar cateva din cele care sunt partenere fidele de afaceri cu firmele lui Cocos, se regasesc Spitalul Clinic de Psihiatrie „Alexandru Obregia”, Spitalul Clinic de Urgenta ”Bagdasar Arseni”, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti si, mai ales, Institutul Clinic Fundeni.”
DE CE SUNT ANESTEZIATI
01 Oct 2018

“MORTII” in timpul prelevarii de organe? Ce reactii apar atunci cand sunt taiati? CE LUCRURI TERIFIANTE NI SE ASCUND?Iata un paragraf din articolul MOARTEA CEREBRALA nu este MOARTE BIOLOGICA – un excelent studiu din Grecia: Problematica este și chestiunea anesteziei din timpul prelevării de organe, după cum reiese dintr-un editorial pe această temă, cu titlul ”Anestezia pentru donarea de organe la cei care au suferit moartea trunchiului cerebral. De ce deranjează?” [20], publicat în anul 2000 în periodical Anaesthesia. Dar până și creatorul conceptului de moarte a trunchiului cerebral, neurologul Konstantinos Pállis, din Marea Britanie, afirmă într-un articol din 1996 că donatorilor de organe trebuie să li se facă anestezie exact în același mod în care se face bolnavilor care se află în deplinătatea simțurilor .
COMUNITATEA ANESTEZIOLOGICă
01 Oct 2018

este dezbinată în această privință. Unii anesteziști administrează o anestezie completă, ca să evite reacțiile la trauma provocată de intervenția chirurgicală, exact așa cum se procedează cu bolnavii vii, iar alții nu fac această anestezie, dar suprimă aceste reacții prin alte mijloace. Comentariu saccsiv: Cum adica “ca să evite reacțiile la trauma provocată de intervenția chirurgicală”? Ce reactii? Ce lucruri teribile ni se ascund? Iata si ce mai putem citi in articolul Minciunile profitabile ale stiintei (Partea a III-a): Moartea cerebrala si frauda donarii de organe:Si in Germania s-au vazut multe cazuri in care multi donatori „morti cerebral” se miscau pe masa de transplant, provocand niste socuri extreme personalului medical din sala de operatie, motiv pentru care acesti „morti cerebrali” aflati in moarte nefinalizata primesc de multe ori medicamente relaxante in timp ce sunt spintecati ca sa li se recolteze organele unul dupa altul.
CRESTEREA INDUSA
01 Oct 2018

vegetativ a tensiunii si a frecventei cardiace poate fi evitata prin administrarea, de ex., de Fentanyl 0,1-0,3mg/kg/greutate corporala”. Ce este cresterea indusa a tensiunii si ce este Fentanyl-ul? O crestere indusa vegetativ a tensiunii apare cand „ne sare inima in gat”, cand incepem brusc sa transpiram, cand tragem o spaima sora cu moartea, atunci se vede reactia sistemului nervos vegetativ. Cresterea tensiunii vine de la productia accelerata de adrenalina. Adrenalina apare in situatii de frica, durere sau stres ingrozitor. Fentanyl-ul nu este un simplu medicament, este un opiat si un anestezic de vreo 120 de ori mai puternic decat opiumul!! Aici este momentul in care trebuie sa ne intrebam: DE CE oare se considera ca „mortul” ar putea trece prin asemenea stari de frica, durere sau stres ingrozitor incat sa aiba nevoie de asemenea anestezice??
SA NE AMINTIM DE:
01 Oct 2018

O FI PRIMUL? Era paralizat dar AUZEA INGROZIT cum il pregateau pentru DONARE DE ORGANE … A deschis ochii tocmai cand medicii se pregateau sa-i ia organele … CUM E DOMNILOR? 45 de minute nu a avut ritm cardiac, puls, presiune in sange si creierul oxigenat. A fost declarat mort … DAR SI-A REVENIT O MOARTA A NASCUT UN COPIL. Apoi ORGANELE MOARTEI au fost transplantate la niste OAMENI VII Si-a revenit dupa 2 saptamani de moarte cerebrala O franţuzoaică, declarată în moarte cerebrală, s-a trezit după 14 ore Astea ar fi doar cateva din foarte multele reveniri din „moartea cerebrala”. Dar nu toti apuca sa-si revina … Sa ne miram deci ca cel putin o parte dintre acestia din urma apuca macar sa planga? Ba mai mult, nu cumva macelarii ce se ocupa cu transplantul stiu de acest plans si mai ales de motivul acestui plans? DE CE SUNT ANESTEZIATI “MORTII” in timpul prelevarii de organe? Ce reactii apar atunci cand sunt taiati? CE LUCRURI TERIFIANTE NI SE ASCUND? Pentru ca stiu de fapt adevarul dar il ascund? MOARTEA CEREBRALA nu este MOARTE BIOLOGICA – un excelent studiu din Grecia Transplantul de organe – ucidem ca sa “salvam” vieti (un text ce l-am scris pentru revista bisericii penitenciarului) Cititi va rog si:Video: Ce SCHIMBARI BIZARE se petrec cu PRIMITORUL unui TRANSPLANT DE INIMA. Ce-i transmite “DONATORUL”? Si nu doar in cazul inimii …pe același blog!
ANONIM
03 Oct 2018

S-A UIAT DE DR. OPRESCU -MAFIOTUL CARE ARE SPITAL PRIVAT LA VIENA ADMINISTRAT DE FIUL SAU............
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine