2020-01-29 05:29

ȘOCANT: cine este femeia ÎNJUNGHIATĂ în curtea unei grădinițe din București

 |  14:18
ȘOCANT: cine este femeia ÎNJUNGHIATĂ în curtea unei grădinițe din București

Directoarea unei grădiniţe private din Capitală a ajuns în stare gravă la spital, vineri, după ce a fost înjunghiată de către fostul ei soţ, incidentul având loc în biroul femeii din unitatea de învăţământ. Victima, Nicoleta Botan, ar fi avut numeroase conflicte cu fostul ei soţ, Marius Cristian Botan, motiv pentru care ea obţinuse în instanţă, un ordin de restricţie pe numele său.

Potrivit Poliţiei Capitalei, în jurul orei 12.20 a fost semnalat la 112 că o femeie a fost înjunghiată, iar cercetările au fost preluate de Parchetul Tribunalului Bucuresti şi de Serviciul Omoruri.

Incidentul a avut loc în incinta unei grădiniţe private din sectorul 2 al Capitalei, unde femeia, în vârstă de 38 de ani, a fost înjunghiată de către soţul său. Ea a fost găsită în stop cardio-respirator de către echipajele medicale ajunse la faţa locului, fiind transportată la Spitalul Floreasca.

Potrivit unor surse judiciare, victima, Nicoleta Botan, ar fi avut numeroase conflicte cu fostul ei soţ, Marius Cristian Botan, motiv pentru care ea obţinuse în instanţă, un ordin de restricţie pe numele său. Ca urmare, bărbatul fusese evacuat din casă şi nu se putea apropia la o distanţă mai mare de 200 de metri atât faţă de fosta soţie, cât şi faţă de cei doi copii ai lor. 

Sursele citate au precizat că în jurul orei 12.00 bărbatul ar fi pândit-o pe Nicoleta Botan şi a înjunghiat-o de mai multe ori. Ulterior, acesta a fugit şi a fost prins la scurt timp de poliţiştii Secţiei 8, care l-au predat ofiţerilor Serviciului Omoruri.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-26Parerea ta...

ANONIM
26 Ian 2018

DIN CAUZ CONDITIILOR FACILE IN RO NEBUNIA CRESTE EXPONENTIAL . CEL MAI RIDICAT EXPONENT AL NEBUNIEI SI PROSTITUTIEI SE GASESTE IN PARLAMENT SI ADMINISTRATIA PUBLICA CENTRALA SI LOCALA.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine