2019-07-19 02:44

ȘOCANT! Noi înregistrări cu EDUCATOAREA care îi TERORIZA pe copiii de la o grădiniță din Sectorul 2

 |  20:12
ȘOCANT! Noi înregistrări cu EDUCATOAREA care îi TERORIZA pe copiii de la o grădiniță din Sectorul 2

Părinţii cer anchetă extinsă în cazul educatoarei care urla la copiii de la o grădiniţă de stat din Sectorul 2 al Capitalei. Ei vor ca Poliţia să-i cerceteze şi pe ceilalţi angajaţi ai grădiniţei, care erau la curent cu metodele „educative" ale femeii, dar nu au intervenit, transmite Digi 24, care a prezentat și noi înregistrări șocante cu educatoarea „teroristă”.

Astfel, aceasta a fost înregistrată de mama unuia dintre copii: 

„Mâinile la spate! Pune mâinile la spate, răule ce eşti, că-ţi dau o lingură din-asta în cap de visezi cai verzi pe pereţi! Mâinile la spate! Doamne păzeşte!”

„Dezbracă-te, mă! De încălţări, de pantaloni, de toate! Dă-ţi bluza jos! Hai odată! Cine dracu' vrei să te dezbrace?”

„Descalţă-te! Cum dracu' te dezbraci cu încălţările în picioare?”

„Dă sacul ăla portocaliu! Dă-l încoa'! Aşa. Dă să punem asta. Să nu te mai .... în pat, că te strâng de gât.”

Părinţii copilului umilit la grădiniţă vor ca educatoarea şi îngrijitoarele care au asistat la scenele de abuz fizic şi verbal să dea socoteală în faţa legii. Au depus deja o reclamaţie, la Secţia 7 de Poliţie. Au adus de-acasă şi jucăria de pluş în care au ascuns reportofonul care i-a ajutat să strângă dovezile incriminatoare.

Comisia de ANCHETĂ începe audierile

„Educatoarea a fost principala care a agresat copilul. Dar îngrijitoarea şi încă o educatoare, presupunem noi, au participat la scenele respective. Să fie pedepsite şi să nu mai poată să profeseze ca şi educatoare, respectiv îngrijitoare”, a spus Julieta Sasz, mama copilului abuzat.

Ca să-şi protejeze copilul, părinţii l-au mutat deja, tocmai la Târgovişte. De mâine, va merge la o grădiniţă particulară.

„Trebuie să-i repet obsesiv că nu mergem la grădiniţă, nu mergem la doamna Rozalia. Deja numele ei nu se mai pronunţă, deoarece este vizibil afectat. Încercăm să ajungem la el, să îi arătăm dragostea noastră, împreună cu psihologul care îl ajută să treacă peste această traumă. Dar va fi de durată”, a spus mama copului.

Educatoarea incriminată va da socoteală, mâine, în faţa comisiei de anchetă a Inspectoratului Şcolar al Capitalei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-19

GALERIE MEDIA

educatoareParerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray