2019-08-20 15:00

ȘOCANT: pedofilul din București este POLIȚIST; și-a recunoscut faptele

 |  11:04
ȘOCANT: pedofilul din București este POLIȚIST; și-a recunoscut faptele

Pedofilul care a agresat, vineri dimineață, doi copii în lift, într-un bloc din București a fost prins de polițiști. Bărbatul, care lucra ca polițist în cadrul Brigăzii Rutiere, și-a recunoscut faptele.

Potrivit unor informații Digi24, pedofilul este agent la Poliția Rutieră. Bărbatul a fost audiat toată noaptea și și-a recuperat fapta. El ar fi, de asemenea, autorul faptelor de pedofilie din 2015.

Pedofilul căutat de trei zile a fost prins de polițiști. El a fost deja audiat și, potrivit primelor informații, și-a recunoscut fapta. Bărbatul este acuzat că a agresat doi minori într-un lift, dintr-un bloc din Capitală.

„Nu cred că i-a ajutat informatia publică (n.r. la prinderea suspectului), ci probele indirecte de pe camerele de supraveghere, există o evidență a populației și e ușor să compari figurile din poze. În măsura în care, faptul că a fost prins pentru o fapta care a fost înregistrată și pe care a făcut-o, nu îl decade din dreptul de a fi reprezentat de un avocat, cu alte cuvinte, la momentul de față, acest ins are prezumția de nevinovăție. Faptul că a fost înregistrat nu înseamnă că a fost condamnat de o instanță”, afirmă Gabriel Diaconu, medic psihiatru.

„Cel mai probabil, procuratura va înainta către o instanță cererea ca acest om să fie expertizat, el are libertatea să refuze expertiza, dar asta l-ar incrima mai mult. Dacă acestă expertiză se va face, trebuie verificat dacă avea discernământ întâi”, adaugă Gabriel Diaconu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-08Parerea ta...

BABUIN
08 Ian 2018

Asta este poliția română....le trebui 3 zile sa isi recunoască un coleg ....HALAL POLITIE ...UNDE ESTI COARNA.....NU MAI TIPI CA MINISTRU ESTE DE VINA ??? CORB LA CORB NU ISI SCOATE OCHII.....
@BABUIN
08 Ian 2018

Culmea ....de sambata a fost recunoscut de colegi , care au raportat superiorilor....ASTA E POLITIA NOASTRA...oare cum era sa recunoasca un superior ca pedofilul este coleg de al lor ?!....trebuia sa se arate ca poliția lucrează....cercetează...si le trebui salarii mai mari....CORECT....UNDE ESTE COARNA SA IL APERE...?????
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray