2020-07-04 16:14

Somnul autorităţilor naşte monştri: Un bărbat bolnav psihic, alcoolic, şi-a spânzurat fiicele, apoi s-a sinucis

 |  21:01
Somnul autorităţilor naşte monştri: Un bărbat bolnav psihic, alcoolic, şi-a spânzurat fiicele, apoi s-a sinucis

Ionuţ Mureşan

Un bărbat cu probleme psihice din satul Mirila, judeţul Olt, şi-a spânzurat fiicele în vârstă de 9, respectiv 15 ani, apoi s-a sinucis, sâmbătă, cele trei cadavre fiind găsite de soţia acestuia, într-o anexă a casei, unde fusese găsită spânzurată, în urmă cu câţiva ani, şi mama bărbatului. Dumitru Dan Tudosie, de 39 de ani, a fost externat cu trei zile înainte să comită crima de la secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Slatina, iar vecinii acestuia spun că era violent şi alcoolic. Familia îndoliată cere explicaţii medicilor care l-au externat pe bărbat, în ciuda problemelor psihice, iar vecinii, martori la tragedie, se întreabă de ce poliţiştii s-au limitat la a-l amenda de fiecare dată când acesta devenea violent. Deşi avea un dosar penal în cercetare pentru loviri şi alte violenţe, nici o măsură preventivă nu a fost luată împotriva acestuia.

Bărbatul a premeditat dubla crimă, potrivit martorilor, deoarece a urmărit să fie singur cu cele două fete. Acestea locuiau cu mama lor şi părinţii acesteia, după ce femeia a decis să divorţeze în urma scandalurilor şi a bătăilor. Sâmbătă, bărbatul le-a telefonat fetelor şi le-a invitat să ia masa cu el. „Era un conflinct între părinţi şi fetele erau la mamă. Şi le dădu telefon să vină. Fetele erau nevinovate şi veniră. Cu capul era el, bolnav psihic”, a declarat un martor. Bărbatul a trimis-o pe fata cea mare la magazinul din sat pentru a cumpăra pâine, timp în care a spânzurat-o pe cea mică. Atunci când fata s-a întors, bărbatul a spânzurat-o şi pe ea, apoi s-a sinucis. Soţia acestuia a găsit cele trei cadavre, după ce a constatat că fiicele ei nu răspund la telefoanele mobile.

Cadavrele, găsite de mamă

Soacra bărbatului, încă şocată de tragedie, a relatat cum s-au petrecut lucrurile. „Fata mea le zisă la fete, pe la prânz aşa, să meargă la tac-su ca să se bucure şi el că stă cu fetele, că ele nu mai locuiau cu el, ci la mine. Fetele au plecat de mână şi de atunci nu le-a mai văzut nimenea. Pe la ora 1.00, Ileana veni cu bicicleta aci că fetele nu răspundeau la telefon şi nu ştie ce este cu ele. Şi ea îi găsi pe toţi trei spânzuraţi. (...) Nenorocitul le-a omorât, că ştia că fetele nu mai vor să stea cu el că le bătea, şi pe ele, şi pe fata mea, că au avut o viaţă de coşmar şi nu au greşit cu nimica”, a spus bunica fetelor dinspre mamă. Soţia bărbatului a alertat vecinii, iar aceştia au chemat Poliţia. „El a fost un om cu care nu puteai să te înţelegi, un sclerozat – uite că le omorî pe fete!... Şi ele erau fete cuminţi, învăţau bine, şi frumoase de ... Ce-a avut cu fetele că nu făcuseră nimica?! Numai în România vezi aşa ceva.... Păcat de fetele alea că erau mici, erau copii... Să se fi omorât el şi să le fi lăsat pe fete în pace că nu au stricat cu nimica...”, a declarat un vecin, aflat la locul faptei. Alţi vecini ai bărbatului s-au arătat intrigaţi de faptul că poliţiştii nu au luat nici o măsură împotriva bărbatului, deşi au fost chemaţi în repetate rânduri, când acesta devenea violent. Familia victimelor cer socoteală medicilor de la Psihiatrie, care l-au externat, deşi bărbatul era bolnav psihic.

Criminalul primea amenzi

“Am fost sesizaţi că un bărbat de 39 de ani şi fetiţele sale de 9 şi 15 ani au fost găsiţi spânzuraţi într-o anexă a gospodăriei. S-a anunţat echipa operativă, s-a deplasat la faţa locului. Se aşteaptă concluziile echipei operative, care îşi desfăşoară activităţile sub coordonarea procurorului, cazul fiind preluat de procurori. Se aşteaptă, de asemenea, şi necropsiile, pentru a se stabili cu exactitate cauza morţii”, a declarat Claudia Radu, purtătorul de cuvânt Poliţiei Judeţene Olt. Potrivit oficialului IPJ Olt, bărbatul era cercetat pentru loviri şi alte violenţe, în urma unui scandal în familie. „La Poliţie este în lucru un dosar în care bărbatul era cercetat pentru loviri sau alte violenţe. Cazul a avut loc în urmă cu o lună, soţia trebuia să aducă certificat medico-legal”, a spus Claudia Radu. Ea a precizat că în familia respectivă au mai avut loc conflicte între soţ şi soţie, iar de fiecare dată bărbatul a fost amendat


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-29Parerea ta...

UN DEMENT!
30 Mar 2015

Asta trebuia bagat in Plenul Senatului....ne scapa de astia! As fi vrut sa vad Padurea Spanzuratilor, dupa....aveau de munca si Ala din spatele Casei Infractorului - ii baga in Catedrala mantuirii poporului de nenorocitii sistemului ticalosit (vorba unuia care sa da curat...ca noaptea :) Mergeam si eu sa le mananc coliva astora....va dati seama ce mese bogate le faceau nevestele?!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz