2019-10-23 00:38

Sorin Ovidiu Vîntu DEZVĂLUIE legăturile secrete dintre SRI, Ghiță, Ponta, Băsescu și Kovesi

 |  21:12
Sorin Ovidiu Vîntu DEZVĂLUIE legăturile secrete dintre SRI, Ghiță, Ponta, Băsescu și Kovesi

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a vorbit într-un interviu oferit în exclusivitate Sorinei Matei despre relația cu Sebastian Ghiță și cum și-a dat seama că acesta e omul SRI pus să îl înlăture din Realitatea.

SOV a povestit cum s-a ajuns la dosarul de șantaj în urma căruia a fost trimis un an după gratii.

"Am primit o cerere de întâlniri cu niște personaje care m-au informat despre ce urma să se întâmple, cu Ghiță, cu Parchetul, cu tot. A fost o operațiune instrumentată de cei de la SRI. A doua zi m-am întâlnit cu Ghiță și am demontat toate înregistrarea din ziua trecută.

Ghiță îi spunea mânei sale drepte Alex Iacobescu despre toată tărășenia. Deci recunoștea că nu este nimic adevărat amenințări. Aceste două înregistrări am vrut să le depun la parchet. Domnii cu un aer disprețuitor mi-au respins. M-am dus în instanță și nu le-a luat nimeni în seama.

Peste ani Ghiță s-a autodenunțat și a recunoscut falsul. Nimeni nu l-a șantajat pe Ghiță. Nimeni nu se sesizează.

Autorul principal al atacului a fost Traian Băsescu prin intermediul lui Maior și Coldea, Codruța Kovesi a fost doar un instrument, un suport tehnic", a declarat Sorin Ovidiu Vîntu pentru B1tv.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-09Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
09 Mar 2018

ce mi-e unul ce mi-e altul...Vantu a tras pe sfoara milioane de creduli cu FNI-ul tot asa protejat de securistii lui MAgureanu..si acum se cearta cu securistii lui X-ulescu.....evident ca s-au mancat intre ei,exact ca aia in filmele din vestul salbatic,cand jefuiesc o banca fug cu banii si se impusca unii pe altii de lacomie...Adica toti o apa si un pamant..iar televiziunea merge asa in insolventa....daca era Vantu liber si la conducere era altceva?tot acelasi drac baltat ha ha ha afaceri cu vantu..deja ma umfla rasul....unde sunt banii?...a batut vantu si au zburat
GHERGU
10 Mar 2018

BANII ROMANILOR AU FOST LUATI SI DE .VANT....DAR ..UNDE AU AJUNS...??? cica...acest personaj ar fi invatat cu,m sa faca bani in Romania postdecembrista cand ar fi fost la tuhaus inainte de dec.'89.....asa o fi...!!!??? MARE E GRADINA LUI DUMNEZEU....!!!! ....DAR ....SI MULTI ROMANI SUNT IN EA......!!!???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray