2020-02-24 14:08

Sorin Oprescu distruge parcările care tocmai fuseseră amenajate pe bulevardul Mihai Bravu

 |  19:31
Sorin Oprescu distruge parcările care tocmai fuseseră amenajate pe bulevardul Mihai Bravu

După principiul baladei „Meşterul Manole”, Primăria Municipiului Bucureşti (PMB)desfiinţează ceea ce fusese construit cu doi ani în urmă. Parcările de peBulevardul Mihai Bravu, amenajate pe bani publici, vor dispărea pentru a se mai adăuga o bandă pe acestprincipal bulevard din sectorul 3.

Firma angajată de municipalitate a început deja sădesfiinţeze parcările şi trotuarul. Ulterior, vor fi îndepărtaţi arborii,plantaţi tot de Primăria Generală, şi vor fi mutaţi stâlpi de iluminat, caîntr-un final să fie refăcută suprafaţa carosabilă. Toate acestea presupun onouă investiţie din bani publici. În plus, pentru extinderea bulevardului,municipalitatea ar putea fi nevoită să îndepărteze şi arborii plantaţi dePrimăria Sectorului 3.

Lucrare executată de firma care tencuieşte bordurile luiNegoiţă

Oficialii Primăriei Municipiului Bucureşti anunţă că nuvor amenaja alte parcări care să le înlocuiască pe cele amenajate. “Nu se vor investi bani pentru amenajarea parcărilor, seare în vedere o sistematizare prin marcaje şi reglementări de circulaţie”, se arată într-un răspuns oficial al PMB, adresatredacţiei “Puterea”. Aparent, municipalitatea nu-şi poate explica de unde auapărut parcările care sunt acum desfiinţate. “Primăria Municipiului Bucureşti nu aderulat nici un contract având ca obiect realizarea de «parcari» pe tronsonulla care faceţi referire”, se mai menţionează în răspunsul Primăriei Capitalei. Încazul în care parcările de pe Bulevardul Mihai Bravu, în prezent în plin proces de desfiinţare, au fost amenajate de Primăria Sectorului 3, acest lucrudemonstrează lipsa de colaborare între Primăria Generală şi edilii locali. De asemenea, PMB va fi nevoită să găsească un nou loc pentru chioşcurile deziare care, după desfiinţarea parcărilor şi trotuarelor, vor rămâne în mijloculstrăzii. Intervievaţi de reporterii noştri, vânzătorii de ziare au mărturisitcă nu ştiu ce se va întâmpla cu ei. În acest caz, Primăria Capitalei acordă unrăspuns demagogic: “PrimăriaMunicipiului Bucureşti nu a aprobat, deocamdată, desfiinţarea nici unui trotuaral Bulevardului Mihai Bravu. În cazul în care s-ar aproba un astfel de proiect,se vor respecta condiţiile legii în eventualitatea desfiinţării unorconstrucţii”.

Parcările de pe Mihai Bravu sunt desfiinţate de Delta ACM93 SRL, firma care tencuieşte bordurile din sectorul 3, la comanda primaruluiLiviu Negoiţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-02-16

Mai multe imagini:
Sorin Oprescu distruge parcările care tocmai fuseseră amenajate pe bulevardul Mihai Bravu
zoom
Sorin Oprescu distruge parcările care tocmai fuseseră amenajate pe bulevardul Mihai Bravu
zoom
Parerea ta...

TEODOR
05 Aug 2010

Bulevardul Mihai Bravu trebuia largit de mult timp!E o dorinta mai veche a soferilor bucuresteni.Credeti ca Oprescu si Primaria Generala au alta solutie pentru largirea acestui bulevard?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine