2019-12-05 21:58

SRI confirmă că GHIȚĂ este un vechi colaborator al său. Vezi în ce calitate participa la întâlniri secrete, încă din 2010

 |  20:50
SRI confirmă că GHIȚĂ este un vechi colaborator al său. Vezi în ce calitate participa la întâlniri secrete, încă din 2010

Președintele Comisiei de control al SRI, Adrian Țuțuianu, a declarat, miercuri, că Sebastian Ghiță a participat la evenimente ale Serviciului Român de Informații în ultimii patru ani ca membru al acestei comisii, iar în perioada 2010-2012 a fost considerat de SRI o persoană cu "informații de interes" pentru securitatea națională.

Adrian Țuțuianu a fost întrebat de presă, după ședința din comisia SRI la care a fost audiat Eduard Hellvig, în ce calitate a participat Sebastian Ghiță la întâlnirile SRI derulate în diverse sedii ale serviciului, pe care de altfel le-a și nominalizat în înregistrările difuzate în ultima perioadă. "Pentru perioada 2012 - 2016 răspunsul este simplu: a fost membru al comisiei parlamentare de control al SRI și a participat și la activități publice și la activități care au fost mai puțin publice, activități care privesc calitatea sa de membru (al Comisiei SRI - n.r.) (...). Răspunsul este următorul: nu a fost ofițer acoperit și un argument adus de comisia internă a SRI este legat și de jurământul pe care l-a depus în 2012", a spus Țuțuianu, citat de News.ro, potrivit Hotnews.ro.

În ceea ce privește perioada 2010-2012, respectiv de la primele întâlniri la momentul la care a devenit deputat, membru al Comisiei, Țuțuianu a citit un răspuns oficial al SRI: "A fost prezent în calitate de persoană care avea informații de interes pentru securitatea națională", a declarat Țuțuianu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-25Parerea ta...

GIGOLO GHITA
25 Ian 2017

BRAVO GHITA , ESTI TARE IN MACIUCA . SCOTELE OCHI LA TOTI TRADATORI DE TARA . TRAIASCA YACUTIA LUI GENERALISIMUL LEBED
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray