2019-08-20 04:03

SRI se leapădă în viteză de Florian COLDEA. Vezi de unde a fost șters peste noapte numele generalului

 |  11:32
SRI se leapădă în viteză de Florian COLDEA. Vezi de unde a fost șters peste noapte numele generalului

Numele lui Florian Coldea nu mai apare pe site-ul Serviciului Român de Informaţii, după ce generalul a fost suspendat joi din funcţia de prim-adjunct al directorului SRI, ca urmare a cercetărilor demarate de SRI în urma dezvăluirilor făcute de fostul deputat Sebastian Ghiţă.

La secţiunea Conducere, unde apărea până la suspendare şi numele lui Florian Coldea, sunt trecuţi Eduard Hellvig, directorul SRI, şi cei trei adjuncţi, Cristian Bizadea, George-Viorel Voinescu şi Adrian Ciocîrlan, informează Mediafax.

Serviciul Român de Informaţii a anunţat joi că la nivelul serviciului a fost constituită o comisie de verificare, până la finalizarea acestora, prim-adjunctul SRI, Florian Coldea, fiind pus la dispoziţia directorului structurii.

"În urma informaţiilor apărute în spaţiul public referitoare la domnul general-locotenent Florian Coldea şi care au fost supuse unor verificari preliminare, directorul SRI, domnul Eduard Hellvig, a dispus, conform procedurilor, constituirea unei comisii speciale de verificare a eventualelor încălcări ale legii sau deontologiei profesionale. În acest sens, până la finalizarea verificărilor, domnul general locotenent Florian Coldea este pus la dispoziţia Directorului, potrivit prevederilor legale, iar atribuţiile funcţiei de prim-adjunct al Serviciului Român de Informaţii vor fi preluate de către Directorul SRI, domnul Eduard Hellvig. Sunt analizate toate circumstanţele prezentate public precum şi documentele puse la dispoziţie de general-locotenent Florian Coldea", a anunţat SRI.

Sebastian Ghiţă a difuzat, pe postul România TV, şapte înregistrări în care face declaraţii despre Florian Coldea, prim-adjunctul directorului SRI, şi Laura Codruţa Kovesi, procurorul şef al DNA, susţinând că avea o relaţie de prietenie cu aceştia.

În ultima înregistrare, Sebastian Ghiţă susţine că a mers în mai multe vacanţe în străinatate cu Florian Coldea şi familia acestuia, publicând o fotografie care ar fi fost realizată la Disneyland, în care apar mai multe persoane, printre care soția sa şi soţia lui Florian Coldea. Dorina Coldea, lucrează tot în cadrul Serviciului Român de Informaţii (SRI), având gradul de general.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-14Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
14 Ian 2017

EU NU PRICEP O CHESTIE... ................CUM DE E COLDEA CAP DE AFIS....... ........IAR DEPSRE GEORGE MAIOR NICIUN FEL DE DISC UTIE..................... NU A AUZIT NIMENI DE MAFI A COCOS-UDREA-MAIOR-PONTA -GHITZA-BICA............. .......ANRP.............. .....EADS................ ....TOATE AU FOST FACUTE CU COMPLICITATEA LUI MAIO R........MARE MABASADOR A L MAFIEI IMOBILIARE TRUIC A-LAMBRINO IN USA
HAZNAUA EUROPEI SI LUMI
14 Ian 2017

TE PIS PE EI . ADICA EL E RA CU CICIOLINA MOV SI EA LA RINDUL EI ERA CU GIGO LO GHITA .CULME MIZERIEI , STIA TOATA LUMEA DE ATI TIA ANI NUMAI EI NU STIAU ?? ?? DAR ACCIDENTUL C U MASINA IN DREPTUL STADI ONULUI DINAMO ? ERA SI BEAT ? NU STIU ??
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Sistemul învinge mereu Suspendarea generalului Florian Coldea din funcția de prim-adjunct al directorului SRI și anchetarea acestuia este o decizie parțial corectă. Există niște informații în spațiul public ce pun sub semnul întrebării cel puțin respectarea deontologiei profesionale de către acest înalt funcționar, cu rol atât de important în funcționarea statului
13 Ian 2017

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray