2020-08-12 16:17

SRI suspectat în Parlament că a orchestrat protestele de duminică

 |  10:03
SRI suspectat în Parlament că a orchestrat protestele de duminică

Comisia de control al SRI intenţionează să discute miercuri, în cadrul audierii directorului SRI, Eduard Hellvig, şi despre „influenţa” Serviciului asupra protestelor care au avut loc duminică seară în întreaga ţară, au declarat surse din Comisie, pentru News.ro.

Implicarea SRI în proteste priveşte şi „siguranţa naţională”, precizează sursele.

Eduard Hellvig a fost invitat, miercuri, la comisie, pe tema scandalului în care a fost implicat Florian Coldea.

SRI a respins, într-un comunicat de presă transmis duminică seară, „orice încercare de a implica instituţia în dispute politice, organizare de proteste sau alte acţiuni care nu ţin de misiunile asumate potrivit cadrului legal”.

„Considerăm aceste afirmaţii denigratoare şi menite să afecteze instituţii fundamentale ale regimului democratic. SRI îşi reafirmă determinarea de a rămâne echidistant, neimplicat politic şi concentrat pe îndeplinirea misiunilor sale cu respectarea strictă a legii”, a arătat Serviciul Român de Informaţii.

SRI a menţionat că aduce aceste precizări „în urma acuzaţiilor grave aduse în spaţiul public privind implicarea instituţiei în organizarea protestului de duminică”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-23Parerea ta...

MIHAI
23 Ian 2017

TOTDEAUNA ALTCINEVA E VINOVAT. VAI DE NOI SI DE VOI.NU O SA LE PESE DE NOI OAMENI BUNI .EI SUNT PREOCUPATI SA LE FIE LOR BINE, SA FIE LIBER SI SA NU RASPUNDA IN FATA LEGII. PE MINE NU MA VEI OPRI DRAGNEA SA IES IN STRADA, ORICAT TE- AI STRADUI.
ROMANIA
23 Ian 2017

De va fi nevoie vor iesi de zece ori mai mulți oameni ca sa spulbere infractorii în frunte cu neică nimeni din teleorman dragnea.antena3 si tvr sunt de ras si vor fi desființate.slugile mafiei distruse.români nu mai acceptati jefuitorii de țară si slugile lor din presa.tara este a românilor nu a mafiei .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz