2020-02-28 17:59

STENOGRAME. Nicolae Păun, ameninţări la adresa procurorilor: "Fac câțiva ani de viață de pârnaie, dar când ies afară, dacă nu dau două cuțite în gât la procurori..."

 |  15:07
STENOGRAME. Nicolae Păun, ameninţări la adresa procurorilor: "Fac câțiva ani de viață de pârnaie, dar când ies afară, dacă nu dau două cuțite în gât la procurori..."

Deputatul Nicolae Păun a lansat amenințări la adresa procurorilor DNA, potrivit unor pasaje din referatul prin care procurorii anticorupţie cer încuviințarea reținerii și arestării preventive a celor doi deputați. Într-o discuție pe care a avut-o cu deputatul PSD Mădălin Voicu, Păun ar fi afirmat: „Fac câțiva ani de viață, de pârnaie, da' să moară copiii mei, când ies afară, dacă nu dau două cuțite în gât la procurori”.

Surse judiciare, citate de Agerpres, au afirmat că discuţia telefonică dintre cei doi ar fost avut loc în toamna anului trecut, după ce Nicolae Păun a aflat că este anchetat.

"(...) Voicu: Bine, băi, dar ce avem noi de ascuns? Am făcut ceva?

Păun: Nu avem nimic de ascuns... (folosește cuvinte obscene). Auzi, măi? Fac câțiva ani de viață, de pârnaie, da' să moară copiii mei, când ies afară, dacă nu dau două cuțite în gât la procurori și mă p.. pe ei. (...)

Păun: Bă, auzi? Tu n-ai trăit în anii '60, Mădă, cum ești acum. Când ți-am spus eu din primăvară: mă, vezi că ăștia sunt pe noi.

Voicu: Bine, bă, și ce să ne facă? Eu nu am afaceri, n-am combinații, n-am șmecherii.

Păun: Păi, pe tine nu, dar pe mine mă face!

Voicu: N-am nici cont în bancă, n-am carnet de conducere".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-15

In legatura cu acest articol...

UPDATE. Aviz favorabil de la deputaţii jurişti pentru arestarea lui Mădălin Voicu şi Nicolae Păun

Numele lui Eugen Teodorovici, în dosarul lui Mădălin Voicu. Deputatul PSD a intervenit la fostul ministru al Fondurilor europene ca să îl primească pe colegul său, Nicolae Păun

DNA cere arestarea deputaţilor Mădălin Voicu şi Nicolae Păun. Cei doi sunt acuzaţi de fraudare de fonduri europene, trafic de influenţă şi spălare de bani, într-un dosar care îi implică şi pe şefii ANAF

DNA cere reţinerea şi arestarea preventivă a deputaţilor Mădălin Voicu şi Nicolae Păun

Deputatul Nicolae Păun, la sediul DNA pentru audieri
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine