2020-04-03 08:34

SURPRIZĂ: și Alina BICA a plecat în țările calde și nu s-a mai prezentat la procese

 |  14:11
SURPRIZĂ: și Alina BICA a plecat în țările calde și nu s-a mai prezentat la procese

La termenul de astazi de la Curtea Suprema al unuia dintre dosarele privind despagubirile acordare de Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor, avocatul Alinei Bica a declarat ca aceasta este plecata din tara de trei saptamani. Fostul sef al DIICOT, Alina Bica, se afla de trei saptamani in Costa Rica, asa cum a anuntat un aparator al fostului procuror la inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).

Avocatul Alinei Bica a vrut astfel sa motiveze judecatorului absenta acesteia de la termenul de astazi din Dosarul 4397/1/2014  privind o despagubire acordata de Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP) catre Gheorghe Stelian. Informatia ne-a fost transmisa de martori care a asistat la sedinta de judecata a completului penal de fond de la ICCJ.

Doru Traila, unul dintre aparatorii Alinei Bica, nu a dorit sa confirme aceasta vacanta in Costa Rica. „Aceasta informatie este una privata, tine de viata clientului, nu pot sa va dau informatii legate de aceasta intrebare”, a fost primul raspuns primit al avocatului. Cand i-am transmis ca aceasta informatie a fost facuta publica intr-o sala de judecata la ICCJ, Duru Traila a mai adaugat: „Nu pot comenta, dumneavoastra puteti lansa aceasta informatiile in mediile publice”, scrie hotnews.ro.Conform unor surse de la ICCJ, avocatul Alinei Bica ar fi prezentat instantei documente in limba spaniola prin care aceasta se afla in Costa Rica si nu poate fi transporata in Romania. Mai mult, aparatorul ar fi sugerat ca Alina Bica a plecat in Costa Rica pentru a profesa ca avocat, asta pentru ca in Romania nu mai are acest drept. Cum documentele nu erau traduse in limba romana, instanta nu le-a luat in considerare.

Potrivit surselor citate, judecatorii au ridicat anul trecut controlul judiciar asupra Alinei Bica, asa incat aceasta putea pleca din tara. Fostul procuror sef al DIICOT nu s-a mai prezentat la termenele proceselor sale din data de 4 decembrie, moment in care au fost amanate sedintele de judecata din cauza absentei sale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-16

In legatura cu acest articol...

Ce manevre INCREDIBILE a făcut BICA ca să îl scape pe TENDER de pușcărie. Cum motivează judecătorii sentința pronunțată

Dorin Cocoș, mărturia ȘOCANTĂ cu care o «îngroapă» pe Alina BICA

Băsescu DEZVĂLUIE cum le-a lucrat KOVESI pe Elena Udrea și Alina Bica

Ani de pușcărie pentru Alina BICA, Horia SIMU și fostul șef al ANAF, Șerban POP. Vezi ce pedepse au primit cei trei într-unul din dosarele ANRP
Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
16 Ian 2018

alta curva imputita din mafia tiganeasca olt-dolj
BOLSEVICII
16 Ian 2018

Urmeaza udrea sa plece in tarile calde cu sprijinul agentiei de turism MAFIA PSD.
@BOLSEVICII
18 Ian 2018

SI SE DUC , SE DUC PE RIND ... URMEAZA O GRAMADA ...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine