2020-04-05 17:15

Surse Adevărul: Guvernul l-ar putea schimba din funcție pe Raed Arafat. Cine e ÎNLOCUITORUL său

 |  23:21
Surse Adevărul: Guvernul l-ar putea schimba din funcție pe Raed Arafat. Cine e ÎNLOCUITORUL său

Jurnaliștii de la Adevărul care citează surse din PNL dezvăluie că Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat ar putea fi schimbat din funcție. Discuțiile care se poartă în acest moment printre liberali vizează calcule politice prielnice în an electoral.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, ar vrea să-l schimbe pe Raed Arafat cu Radu Zamfir, susţin surse din conducerea PNL pentru publicația „Adevărul“, din fruntea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), condus de Raed Arafat încă din timpul guvernării Ponta, se află în subordinea Ministerului de Interne. Radu Zamfir a făcut parte din echipa medicală care s-a prăbuşit cu avionul în Munţii Apuseni, în urmă cu şase ani.

Surse din conducerea PNL susţin pentru „Adevărul“ că părerile sunt împărţite în partid. Pe de o parte, Guvernul ar da o lovitură de imagine prin schimbarea lui Arafat cu Radu Zamf, care ar pica foarte bine în an electoral. Pe de altă parte, liderii PNL se tem că susţinătorii PSD ar mobiliza proteste împotriva Guvernului Orban dacă Arafat ar fi destituit. „Să nu uităm că Arafat a mai dat jos un Guvern. Iar mulţi dintre cei care azi vor să-l schimbe, atunci erau în stradă în favoarea lui Arafat şi împotriva lui Băsescu“, relatează jurnaliștii de la Adevărul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine