2019-10-19 15:40

Surse: Carmen Dan va demisiona de la Ministerul de Interne pentru a candida la alegerile europarlamentare

 |  16:01
Surse: Carmen Dan va demisiona de la Ministerul de Interne pentru a candida la alegerile europarlamentare

Carmen Dan, ministrul de Interne, ar urma să candideze pentru alegerile europarlamentare şi să demisioneze din funcţia de ministru dacă va câştiga un mandat, potrivit România TV.

Ministrul Carmen Dan ar urma să demisioneze din funcţie pentru un post de europarlamentar. Potrivit sursei citate, Carmen Dan este unul dintre numele vehiculate pentru candidatura la alegerile europarlamentare, iar în cazul în care ar câştiga un mandat aceasta ar urma să demisioneze din funcţia de ministru de Interne.

"Să vedem dacă e o confirmare de undeva. Aşa, la nivel de intenţie, probabil că doamna Carmen Dan s-ar simţi mai confortabil pe o poziţie la Bruxelles asiguratoare financiar şi liniştitoare totodată. Însă aş vrea să luăm cu rezervă această informaţie. Mai ales că numai eu ştiu vreo 20 de oameni care-şi doresc să candideze la Bruxelles, însă decizia este doar a conducerii PSD şi a liderului său, Liviu Dragnea", a spus sociologul Pieleanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-03Parerea ta...

FREACA MENTA
03 Dec 2018

O VIATA INTREAGA IA SCOC PUTA DIN PANTALONI , LUI BANDITU DE TELEORMAN , SA SE PISA . ULTIMELE TREI PICATURI II RAMIN IN MINA
# APOI
04 Dec 2018

1. Să plătească pistoalele FURATE + ravagiile lor 2. Să plătească pagubele făcute de PUȘCĂRIAȘII eliberații. +3,4,5,6,7.....
ANONIM
05 Dec 2018

BOLNAVA DE VARSAT DE VINT , SIFILIX
# DEMISIA
08 Dec 2018

N-A PRINS HOŢII LUI BĂDÄLĂU !!!!!!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray