2019-08-20 14:58

Surse Digi24: Liviu Dragnea pregătește ÎNLOCUIREA lui Mihai Tudose

 |  17:07
Surse Digi24: Liviu Dragnea pregătește ÎNLOCUIREA lui Mihai Tudose

Președintele PSD Liviu Dragnea vrea înlocuirea lui Mihai Tudose din fruntea Executivului, conform informațiilor obținute de Digi24. Dragnea s-a întâlnit, la finalul anului, cu principalii lideri ai partidului pentru a discuta posibilitatea de a schimba premierul în această lună. Întâlnirea s-a desfăşurat în format restrâns, iar discuţiile au fost aprinse şi nu au dus la o concluzie clară.

Președintele PSD le-ar fi vorbit despre posibilitatea ca Tudose să fie al doilea premier înlocuit de partid, după Sorin Grindeanu, în condițiile în care se punea oricum problema unei evaluări a miniștrilor și a unei remanieri guvernamentale în această lună.

În cadrul întâlnirii au existat tensiuni. Liviu Dragnea a argumentat că nu se mai înțelege cu Mihai Tudose, dar, pe de altă parte, a existat și argumentul că președintele Iohannis a spus că nu ar mai urma să numească un premier din partea PSD în cazul în care și Mihai Tudose este înlocuit. Iar acest lucru ar pune PSD într-o situație foarte dificilă.

Întâlnirea s-a încheiat fără nicio concluzie.

Liderii PSD ar urma să se întâlnească luni, la Comitetul Executiv Național, unde ar urma să se discute restructurarea Guvernului. Dacă va avea o nouă structură, Executivul va trebui să aibă din nou votul Parlamentului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-05Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
05 Ian 2018

ha ha...se cheama DEJA-VU...cel mai bun premier al mafiei e Mazare,cu Ghitza si cu Udrea....sau guvernul BOK-POK in care Drac-nea fura bani si cumpara proprietati prin Brazilia si Columbia......si vrea cazinouri fara taxe in insula Belina pe care a furat-o de la stat sa joace toata Romania la ruleta impreuna cu Valcov si Stanescu Probabil s-a suparat ca nu-l mai primesc americanii in LAS vEGAS si vrea un cazinou in LAS BELINES ....unde se beleste....porcul
PARPALA
05 Ian 2018

ASTA AR FI O SCHIMBARE MINORA , FARA NICI UN FEL DE URMARI BUNE . CEA MAI BUNA SCHIMBARE , AR FI SCOATEREA PSD IN AFARA LEGII . DE 28 DE ANI , SUB NUME DIFERITE ( FSN , PNSD , PSD ETC ,ETC, ETC . ETKAKA ) GRUPAREA ASTA MAFIOTA FORMATA DIN NOMENCLATURISTI PCR DIN LINIILE 2 SI 3 A DISTRUS INDUSTRIA ROMANEASCA , A TRECUT IN SOMAJ MILIOANE DE OAMENI , A VINDUT TOT CE A PUTUT LA PRETZURI DERIZORII DAR PE SPAGI GRASE PTR. EI . IN NEMERNICIA LOR SI FUGA DUPA AVERI NEMUNCITE , SI-AU PERMIS SA VINDA SUPRAFETE IMPORTANTE DIN TERITORIUL TARII , PADURI , RESURSE NATURALE ETC . CINE MAI POATE REPARA DISTRUGERILE CIUMEI ROSII ? CUM SE VOR MAI PUTEA RECUPERA DISTRUGERILE PROVOCATE DE LACOMIA LOR ANIMALICA ?
CINSTE LOR
08 Ian 2018

AI DISTRUS SI FURAT LINISTEA TARI , LA FEL CA NASTASE BOMBONEL
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray