2020-02-21 15:09

SURSE: TĂRICEANU răsuflă uşurat. DOSARUL în care era ACUZAT de fals în declaraţii a fost CLASAT

 |  15:36
SURSE: TĂRICEANU răsuflă uşurat. DOSARUL în care era ACUZAT de fals în declaraţii a fost CLASAT

Procurorii de la Parchetul General decis să claseze dosarul care conţinea plângerea depusă de un medic din Germania, care reclama că preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, ar fi făcut fals în declaraţii, au declarat surSe judiciare pentru Agerpres.

Iniţial, plângerea a fost depusă la DNA, instituţia declinându-şi ulterior competenţa în favoarea Parchetului General. La sfârşitul anului 2017, medicul Vladimir Atanasie Marinescu a depus o plângere la DNA, în care susţinea că Tăriceanu şi-ar fi falsificat declaraţia de avere pe anul 2011, în calitate de deputat PNL. Medicul susţinea că Tăriceanu ar fi omis să menţioneze în declaraţia de avere faptul că ar fi beneficiat, în august 2010, de un concediu gratuit la Izmir, Turcia, oferit de Daniel Tudor, fost preşedinte al ASF, şi soţia acestuia, Doina Tudor. Potrivit medicului, Tăriceanu ar fi beneficiat, împreună cu familia sa, şi de o croazieră cu iahtul familiei Tudor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-18Parerea ta...

LEVST.
18 Mar 2018

nici nu are legatura cu declaratia de avere, putea fi insa fi considerat a fi infractiune, etc., daca -in subsidiar- se demonstreaza ca respectivii Tudor au primit ajutor necuvenit de la acest taratzeanu, sau la cererea lui, etc., in sfarsit , daca a fost ceva necurat la mijloc, atunci sau ulterior...Deci, taratzene, nu prea esti vanat deloc, asa cum iti place sa te dai victima, si nici pomeneala de inscenari...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine