2020-06-02 17:30

Suspectul din Caracal îşi susţine NEVINOVĂȚIA / Avocat: Sângele din curte e de natură ANIMALĂ

 |  12:36
Suspectul din Caracal îşi susţine NEVINOVĂȚIA / Avocat: Sângele din curte e de natură ANIMALĂ

Bogdan Alexandru (foto), avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, spune că nu sunt probe noi găsite în ultimele 24 de ore,iar sângele din curte este de natură animală. Totodata, acesta afirma ca Dinca isi sustine insistent nevinovatia.

"Este o placă ce se vedea şi pe imagini şi pe care era sânge. Dar specialiştii spun că e de natură animală, dânsul are aici păsări, nutrii. (...) Au încercat (n.r.: procurorii) să afle în mod insistent şi a spus de fiecare dată că nu ştie, nu sunt urme vizibile", a declarat avocatul Bogdan Alexandru la Antena3.

Acesta a afirmat că au fost ridicate trei telefoane mobile ale suspectului. Legat de urmele umane găsite de anchetatori: "Nu a oferit date. A spus doar că e nevinovat".

„Este o curte foarte aglomerată și e nevoie de timp pentru ridicarea de probe. La ora actuală se află și soția suspectului care are activități gospodărești, nefiind implicată cu nimic. Au 42 de ani de căsătorie cu patru copii realizați, toți la casele lor”, a spus avocatul bărbatului.

Potrivit acestuia, soția bărbatului a fost foarte surprinsă când a auzit acuzațiile de care este bănuit bărbatul.

Gheorghe Dincă este consecvent în ceea ce privește situația lui și spune că nu a săvârșit faptele de care e acuzat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine