2019-10-23 03:19

Sute de AMENZI date de poliţişti după o RAZIE de amploare prin banci, case de amanet, unităţi poştale şi săli de jocuri

 |  12:17
Sute de AMENZI date de poliţişti după o RAZIE de amploare prin banci, case de amanet, unităţi poştale şi săli de jocuri

Poliţiştii au verificat în ultima săptămână peste 1.900 de case de amanet, săli de jocuri, unităţi poştale şi bancare, spaţii comerciale şi alte unităţi şi instituţii care operează cu valor. Au fost aplicate peste 300 de amenzi în valoare totală de 180.000 de lei.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), la nivel naţional au fost desfăşurate 324 de acţiuni pentru verificarea sistemelor de securitate ale unor obiective.

Astfel, au fost controlate 1.927 de obiective care operează cu valori, respectiv unităţi şi instituţii de interes public, unităţi bancare, instituţii de creditare din categoria organizaţiilor cooperatiste şi IFN, societăţi care au ca obiect de activitate schimbul valutar, case de amanet şi unităţi profilate pe activităţi cu bijuterii, unităţi poştale, staţii de comercializare a carburanţilor, spaţii comerciale, săli de jocuri de noroc, prestatori de servicii de pază şi în sisteme tehnice, dar şi alte categorii de unităţi.

Totodată, poliţiştii au constatat trei infracţiuni, pentru comiterea cărora sunt cercetate două persoane.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-04Parerea ta...

ANONIM
04 Feb 2018

Sa controleze mafia firmelor de paza.
ADRIAN POPESCU
11 Mar 2018

Legea care obliga la efectuarea analizei de risc si legea care obliga la incheierea unui contract cu o societate de monitorizare si inerventie sint imorale . Orice astfel de obligativitate trebuie sa vina la pachet cu garantii din partea institutiilor statului . Administratorul este singurul care trebuie sa decida daca si unde isi sigura patrimoniul . Este ca si cum ai incerca sa responsabilizezi pe cineva impunindu-i sa faca ceva anume . In caz de furt administratorul societatii nu se indreapta pentru despagubire nci catre parlament , nici catre guvern , nici catre consiliul judetean , nici catre prefect , nici catre priamrie , nici catre politie . Si atunci de ce impunerea asta imbecila ? Doua legi care creeaza clienti si implicit venituri unor firme din piata . Ce firma din Romania nu si-ar dori sa oblige clientii sa ii calce pragul si sa ii faca vinzare ? Numai niste obtuzi si opaci in gindire pot emite astfel de bazaconii .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray