2020-02-24 08:19

Tâlhari deghizaţi în poliţişti au jefuit un patron al unor case de amanet

 |  19:37

O tâlhărie mai puţin obişnuită a avutloc ieri-dimineaţă în cartierul Rahova din Capitală. Patronul unor case deamanet a fost vizitat matinal de trei indivizi îmbrăcaţi în uniforme depoliţisti şi l-au prădat de peste un kilogram de bijuterii, un laptop,telefoane mobile şi ceasuri pe motiv că acestea sunt necesare, ca probe,într-un dosar penal deschis pe numele său.

Ieri-dimineaţă, poliţiştii Seţiei 19au fost anunţaţi de patronul unor case de amanet că ar fi fost tâlhărit denişte oameni în uniformă. Victima le-a spus agenţilor de la Secţia 19, că înjurul orei 6.30 la uşă a bătut cineva spunând: “Deschideţi! Poliţia!”. El s-aconformat, iar în casă au intrat trei persoane. I-au prezentatacestuia o legitimaţie şi un mandat de percheziţie. Omul le-a dat voieindivizilor să îi facă percheziţie. Unul dintre bărbaţi era îmbrăcat încombinezon tip forţe de intervenţie şi avea cagulă pe cap, altul avea uniformăde agent de poliţie, iar al treilea avea o geacă pe spatele căreia scria"Poliţia". În timp ce unul dintre ei scria un aşa-zis proces-verbalde percheziţie, ceilalţi doi întorceau casa cu fudu’ în sus în căutarea unoraşa-zise probe necesare în dosarul de urmărire penală întocmit pe numele său,în calitate de patron a unor case de amanet.

Cei trei au "percheziţionat"apartamentul proprietarului casei de amanet şi i-au luat un kilogram debijuterii din aur, un laptop, două telefoane mobile, ceasuri şi actele de lacasele de amanet. Apoi au plecat. Într-un târziu, omul şi-a dat seama că defapt este posibil ca indivizii să fi fost nişte tâlhari şi a chemat poliţiaprin Dispeceratul 112. Adevăraţii poliţişti au verificat prima dată dacă vreoinstituţie a statului a efectuat vreo percheziţie la adresa cu pricina. Dupădouă ore de scormoniri s-a confirmat faptul că patronul caselor de amanet, nueste vizat de vreo anchetă şi că nu a fost emisă nici o autorizaţie depercheziţie a domiciliului său, deci a fost tâlhărit. Poliţiştii încearcă acumsă afle cine sunt cei trei indivizi şi iau în calcul ca individul cu cagulă săfacă parte din cercul de cunoscuţi ai victimei, din moment ce şi-a ascunsidentitatea, iar cei doi complici ai săi să fi acţionat la pontul dat de el.Anchetatorii au stabilit, în baza declaraţiilor victimei, că bijuteriileproveneau din contracte expirate de la casa de amanet.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638943-02-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine