2019-12-15 18:42

Târât în trafic pe capota unei maşini

 |  13:36
Târât în trafic pe capota unei maşini

Scene incredibile în centrul Bucureștiului: un bărbat a fost târât minute în şir pe capota unei maşini sute de metri.

Totul s-a întâmplat după ce o şoferiţă a lovit uşor o maşină aflată în faţa ei, iar șoferul păgubit a încercat să îi facă semn femeii să oprească. Aceasta a demarat luându-l pe capotă, după care a continuat nestingherită drumul.

 Tânărul povesteşte pe Facebook păţania:   “Țara lui Papură Vodă…..pe scurt era să o mierlesc la propriu !!!!

    Mai exact : am fost lovit pe dreapta spate de către această minunată femeie în fața magazinului Unirea… am încercat să vorbesc cu ea în trafic, spunându-i că m-a lovit și că ar fi bine să oprească să facem schimb de acte… ea nu recunoaște nimic și pleacă mai departe arătându-mi degetul favorit… După Intercontinental se blochează în trafic datorită semaforului și m-am dat jos din mașină să mă duc să îi zic să tragă pe dreapta pentru a sta de vorbă CĂ M-A LOVIT ȘI ACUM FUGEA…. Și cum fuga nu era completă, a accelerat în forță încercând să dea peste mine și neavând unde să mă feresc am fost luat pe capotă și femeia nu s-a oprit decât atunci când în trafic a fost blocată de alți participanți șoferi… și de către un Logan plin cu polițiști civili, povestește Robert Ștefan, bărbatul care a avut parte de inedita călătorie.

Abia după ce oamenii au reușit să o oprească pe femeie a fost descoperit și adevăratul motiv pentru care aceasta fugise: avea permisul expirat. După verificări, șoferița a reușit să dispară din nou.

    “La verificarea actelor s-a constatat ca femeia are de ceva timp PERMISUL EXPIRAT… Între timp femeia a plecat să lase copilul la școală și a zis că se întoarce să vorbim. Imediat a apărut și ambulanța de la SMURD și din fericire pentru mine nu a avut ce să constate decât că mă dor tare gleznele și că aveam o tensiune triplă față de cea normală. Am ales să nu fiu deplasat la spital în ideea de a vorbi cu femeia când se întoarce să vedem cum ne înțelegem… și asta la rugamințile insistente ale ei. Mi s-a făcut milă și am așteptat-o… și am așteptat… și am așteptat…, spune bărbatul.

    După 50 de minute am sunat-o să o întreb când ajunge, iar ea mi-a zis ” Ahhhh…..păi eu am ajuns acasă și m-am schimbat deja… dacă doriți să ne vedem fac un efort și mă schimb și vin acolo sa vorbim…! ” ….buuuuun ……a ajuns într-un final în față la Secția 1 de Poliție unde eram parcat…, își continuă omul povestea.

    A apărut cu soțul și nu au mai vrut să vorbim nimic… Au intrat în secția de poliție pentru a-mi depune plângere penală pentru distrugere că cică i-am crăpat parbrizul în timp ce eram agățat de ștergătoare.!!!!!!! Poftim facere de bine din partea mea!!!!! Partea nasola este că și eu abia acum conștientizez ce se intampla dacă nu ma puteam ține de stergătoare…… !!!!!!, își încheie Robert povestirea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-13

GALERIE MEDIA

Tara lui Papura Voda.....pe scurt era sa o mierlesc la propriu !!!!Mai exact : am fost lovit pe dreapta spate de catre aceasta minunata femeie in fata magazinului Unirea....am incercat sa vb cu ea in trafic,spunandu-i ca m-a lovit si ca ar fi bine sa opreasca sa facen achimb de acte...ea nu recunoaste nimic si pleaca mai departe aratandu-mi degetul favorit....dupa Intercontinental se blocheaza in trafic datorita semaforului si m-am dat jos din masina sa ma duc sa ii zic sa traga pe dreapta pt a sta de vb CA M-A LOVIT SI ACUM FUGEA.....si cum fuga nu era completa....a accelerat in forta incercand sa dea peste mine si neavand unde sa ma feresc am fost luat pe capota si femeia nu s-a oprit decat atunci cand in trafic a fost blocata de alti participanti soferi...si de catre un logan plin cu politisti civili. La verificarea actelor s-a constatat ca femeia are de ceva timp PERMISUL EXPIRAT.....intre timp femeia a plecat sa lase copilul la scoala si a zis ca se intoarce sa vb ....imediat a aparut si ambulanta de la SMURD si din fericire pt mine nu a avut ce sa constate decat ca ma dor tare gleznele si ca aveam o tenaiune tripla fata de cea normala...am ales sa nu fiu deplasat la spital pt investigatii si am zis ca am sa merg singur daca eate nevoie...eu in ideea de a vb cu proasta cand se intoarce sa vedem cum ne inteleg pt ca era in kkt pana in gat....si asta la rugamintile insistente ale ei. M-i s-a facut mila si am asteptat-o sa vb.....si am aateptat....si am asteptat...si dupa 50 de min am aunat-o sa o intreb cand ajunge, iar ea mi-a zis " Ahhhh.....pai eu am ajuns acasa si m-am schimbat deja...daca doriti sa ne vedem fac un efort si ma schimb si vin acolo sa vb.... ! " ....buuuuun ......a ajuns intr-un final in fata la sectia 1 de politieunde eram parcat....SURPIZAAAAAA !!!!!!....a aparut cu sotul si nu au mai vrut sa vb nimic...au intrat in sectia de politie pt a-mi depune plangere penala pentru distrugere ca cica i-am crapat parbrizul in timp ce eram agatat de stergatoare.!!!!!!! Poftim facere de bine din partea mea!!!!! Partea nasola este ca si eu abia acum constientizez ce se intampla daca nu ma puteam tine de stergatoare...... !!!!!! :(

Posted by Robert Stefan on 11 Noiembrie 2015Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
13 Noi 2015

HA HA.....CA IN FILMELE CU BRUCE WILLIS...GREU DE UCIS...VARIANTA DE DAMBOVITZA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray