2020-07-09 13:22

Tăriceanu, prima reacție în scandalul Antenelor

 |  21:19
Tăriceanu, prima reacție în scandalul Antenelor

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a luat poziție după ce ANAF a decis să dea termen de 5 zile celor de la Antena 3 pentru a evacua sediile. Liderul ALDE spune că i s-a pus pumnul în gură presei care nu este alături de putere.

"Mi se pare un semnal foarte prost pentru democrația din România. Libertatea de gândire este în pericol. Nu m-a susținut nimeni. România e condusă de forțe oculte. Nu vreau să cred că vom ajunge să vorbim și despre "presa mea" după ce am vorbit de "guvernul meu". Modalitățile brutale prin care a intervenit ANAF-ul e de neacceptat. Acțiunea ANAF a primit aprobări înalte. Astăzi s-a întâmplat Antenei 3, mâine se poate întâmpla în altă parte", a spus Tăriceanu la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-15Parerea ta...

PARADISUL DISTRUGERI
15 Feb 2016

Ai umflat afacerea Bancilor , Imobiliarelor , Industrie , ai furat 5 miliarde cu mafia la Fondul Propietatea , Telefoanele , Loteria , mafiot Grec pirit , coleg cu PATRICIU la jmen . Vine latul si la tine curind .
CROCODILUL FLAMAND
15 Feb 2016

SI PE ONANISTUL TUDY AL LUI LUI OANA ZAVORANU L-A TRIMIS AMBASADOR IN AMERICA....CRED CA TARICEANU ASTA ORI ARE CREIERUL DEFECT SAU E SANTAJAT DE MAFIA TZYGANEASCA LA FEL CA MIRCEA BASESCU SI BERCEA MONDIALUL...CUM DRACU SA FIE PRESEDINTELE SENATULUI UN RATAT CARE SI-A FACUT PARTID DE BUZUNAR...DOAR IN BANGLADESH E POSIBIL...PROTEJEAZA TOTI MAFIOTII SI PENALII MANECHINUL-MINUNE BAGAT DE AMEDEO LAZARESCU IN MASONERIE
COTTY
16 Feb 2016

Tariceanu nu a auzit de principiul separaţiei puterilor în stat !!??!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz