2020-02-29 03:11

Tatăl ALEXANDREI, mesaj cu ochii în lacrimi pentru răpitori: Să o lase la o margine. Nu vreau să știu cine e!

 |  00:31
Tatăl ALEXANDREI, mesaj cu ochii în lacrimi pentru răpitori: Să o lase la o margine. Nu vreau să știu cine e!

Tatăl Alexandrei, Ioan Măceșanu, a făcut apel, joi seara, către cei care i-au luat fata, să o aducă acasă, să o lase undeva pentru ca familia să își poată relua viața dinainte. Bărbatul este încrezător că fiica lui este în viață și că anchetatorii o vor găsi.

„Vreau să fac un apel, cine a luat-o să o aducă, să o lase la o margine, nu vreau să știu cine e. Dar vreau să ne reluăm viața noastră de dinainte. Cei care știu ceva de ea să spună. E foarte dificil, sunt atâtea zile de când nu știm nimic. Cei care au luat-o să o aducă acasă, să fie sănătoasă, nu mă interesează cine a luat-o, decât să o aducă, să ne putem relua viața noastră simplă, fericită”, a spus tatăl Alexandrei.

Bărbatul spune că este convins că autoritățile vor face tot ce trebuie pentru ca Alexandra să fie adusă acasă.

„Poate nici dânșii nu și-au dat seama, poate dacă locația era mai clară. Mă simt vinovat eu ca tată că nu am făcut mai mult. Dacă îmi dădeam seama, nu se ajungea până aici. Dar eu cred că își vor face datoria și o vor găsi în viață (autoritățile - n.r.). Așa îmi spune inima, și mie și soției. Suntem încrezători. Așteptăm din moment în moment să o aducă acasă. Noi credem că va fi bine”, a mai spus Ioan Măceșanu, citat de stiripesurse.ro.

Tatăl Alexandrei a vorbit și despre apelul primit de mamă, după dispariția Alexandrei, spunând că era o voce de bărbat în vârstă.

„Era o voce de bărbat în vârstă, i-am spus să vorbească mai tare și a spus că nu poate, că îl doare în gât, pentru că a băut apă rece”, a mai spus Ioan Măceșanu.

De asemenea, tatăl Alexandrei a spus că fiica cea mică a început să pună întrebări despre sora sa, și este dificil să îi ofere răspunsuri.

Apelul său pentru autorităţi este „să-şi vadă în continuare de treabă, să-şi unească toate forţele ca să o găsească”.

„Cred că şi-au făcut datoria, nu mă voi îndoi, am încredere în ei, ca orice om în situaţia asta”, a mai spus bărbatul.

Despre ce i-au spus poliţiştii joi seara, când a mers să reclame dispariţia fiicei sale, tatăl Alexandrei a spus: „Mi-au zis să revin dimineaţă, că poate apare, că aşa sunt copiii de vârsta lor”.

Despre reacţia autorităţilor în urma apelurilor Alexandrei la 112, tatăl ei a spus: „Poate nu şi-au dat seama”.

„Eu cred că îşi vor face datoria şi o vor găsi în viaţă. (...) Autorităţile nu ne-au mai spus nimic, dar noi credem că va fi bine”, a spus tatăl fetei.

Întrebat dacă trebuia ca autorităţile să intervină mai rapid, el a spus: „Cred că normal dacă se intervenea mai repede, nu judec pe nimeni, poate aşa sunt formalităţile... Poate era mai bine, poate aşa a fost să fie”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine