2019-06-17 07:59

Tentativa de omor de la stația de metrou Costin Georgian: STS a sesizat Parchetul Militar

 |  13:57
Tentativa de omor de la stația de metrou Costin Georgian: STS a sesizat Parchetul Militar

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale anunţă că a sesizat Parchetul Militar privind eventuale încălcări ale legii de către operatoarea 112 care a preluat apelul telefonic privind tentativa de omor de la staţia de metrou Costin Georgian.

STS spune, într-un comunicat de presă, că în cazul agresiunii de la staţia Costin Georgian la Centrul de Primire Apeluri de Urgenţă 112 Bucureşti-Ilfov a fost recepţionat un singur apel telefonic, la ora 16:31:15, cu o durată totală de 2 minute şi 2 secunde.

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale anunţă că a sesizat Parchetul Militar pentru cercetări privind eventualele încălcări ale legii de către operatoarea 112 care a procesat cazul.

Cu privire la evenimentul din staţia de metrou Dristor 1, din seara aceleiaşi zile, STS precizează că primul apel a fost recepţionat la ora 19:56:52 şi a fost transferat la dispeceratele de urgenţă ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, susţine, referindu-se la perioada de timp între sesizarea la 112 a incidentului de la staţia de metrou Costin Georgian, unde o tânără a supravieţuit tentativei de omor, după ce s-a luptat cu agresoarea care a împins-o de mai multe ori, şi momentul în care aceasta a reuşit să depună plângerea la poliţie, că a fost o "oarecare sincopă, dar destul de justificată”. 

"E o anchetă în derulare, nu aş vrea să mă pronunţ acum la cald, însă din ceea ce am văzut eu, poliţiştii, din momentul în care au fost sesizaţi - şi se cunoaşte deja că a fost o oarecare sincopă după apelul la 112 - , dar de la ora 17.15, când au fost sesizaţi şi au început procedura de audiere, eu cred că este destul de justificată această prezentare a procedurilor”, a declarat, joi, minsitrul de Interne Carmen Dan, potrivit News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray