2019-05-26 02:34


The New York Times, DEZVĂLUIRI despre cum a ajuns Dragnea la ceremonia de învestire a PREŞEDINTELUI Donald Trump

 |  13:16
The New York Times, DEZVĂLUIRI despre cum a ajuns Dragnea la ceremonia de învestire a PREŞEDINTELUI Donald Trump

Elliott Broidy este cel care a semnat invitația pentru Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu pentru a participa în ianuarie 2017 la ceremonia de învestire a președintelui american Donald Trump, iar acest eveniment a însemnat o mare oportunitate pentru afacerile sale, scrie The New York Times. De altfel, el și-a deschis în luna mai 2017 o filiala în România: Cirinus Defense SRL, firmă specializată în servicii high tech pentru armată.

Omul de afaceri Elliott Broidy, vicepreşedinte al Comitetului de inaugurare şi membru al Partidului Republican, pentru care a strâns fonduri în timpul campaniei electorale, a beneficiat rapid după alegerea lui Donald Trump de imagine și și-a promovat conexiunile cu președintele american către politicieni și guverne din întreaga lume. Astfel, el a vândut ideea că potențialii clienți ai firmei sale - Circinus - se pot întâlni cu cu Donald Trump și oameni din administrația sa.

The New York Times îl menționează pe Liviu Dragnea ca fiind „un parlamentar român care este acuzat de fapte de corupție” și adaugă că a postat pozele cu Donald Trump pe contul de Facebook.

Pe lângă faptul că a asigurat intrarea lui Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu la o ceremonie de la inaugurarea președintelui american, în 2017, Elliott Broidy a facilitat de asemenea participarea unui om important din Congo, acuzat că duce o viață de lux din bani publici, la o cină la care a participat și Donald Trump, dar a și obținut o întâlnire pentru un politician din Angola cu senatori republicani și i-a oferit o vizită la Mar-a-Lago, stațiunea privată a liderului de la Casa Albă.

Potrivit Digi24, care citează publicaţia americană, Broidy a pledat vinovat într-un dosar în care era acuzat de dare de mită şi a plătit o cauţiune de 48 de milioane de dolari pentru a evita închisoarea, în anul 2009.

Cotidianul mai notează că astfel de întâlniri au valoare la nivel internațional, oferind impresia unui sprijin din partea lui Donald Trump pe scena politică internă.

În replică, Elliott Broidy a transmis printr-un comunicat de presă că succesul companiei sale este dat de „recrutarea celor mai buni oameni” și nu conexiunilor sale politice.

Pe de altă parte, unii asociați spun că omul de afaceri era atât de agresiv încât l-au avertizat să-și tempereze abordarea pentru a nu intra în conflict cu președintele Trump, ori clienți sau interesele americane și legile anticorupție.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-26

TAGURI: news york times, dragnea, donald trump,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
26 Mar 2018

cu Dragnea a dat-o in bara Broidy,s-a bagat in mlastina cu mafioti plini de tinichele de coada SWAMP CREATURES.........................alt client al lui Broidy a fost printul saudit BANDAR BuSH care de curand '"s-a sinucis"......(acum vreo 2 saptamani).....ce sa vezi surpriza mare.....la fel ca tovarasul lui Dragnea (COstel Comana)in avionul de Bogota Columbia...la mare inaltime
VFD
26 Mar 2018

sa vazut lovitura de imagine al lui dragnea de la cel putin 3 poste!!!
Random imageUltimele stiri


STARBAG