2019-07-19 02:47

Tiberiu Urdăreanu: Ludovic Orban mi-a cerut 50.000 de euro pentru managerii a două posturi de televiziune

 |  14:03
Tiberiu Urdăreanu: Ludovic Orban mi-a cerut 50.000 de euro pentru managerii a două posturi de televiziune

Omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu le-a spus marţi, judecătorilor de la Instanţa supremă, că Ludovic Orban i-a cerut 50.000 de euro pentru managerii a două posturi de televiziune.

"Pe 1 martie 2016 m-a contactat Ludovic Orban urmând ca ulterior în aceeași zi sa ne vedem la domiciliul meu. (...) La un moment dat, spre sfârșitul discuției, am perceput o cerere de sprijin financiar pentru campania care urma să înceapă. N-am înțeles foarte exact ce dorește, nu s-a referit la ceva anume. A rămas ca în două sau trei săptămâni să-mi precizeze în ce ar consta acest ajutor. Am înțeles la acel moment că acel sprijin i-ar fi de trebuință în relația cu media. (...) A doua întâlnire a avut loc după mai multe SMS-uri. (...) Spre finalul discuției am revenit la acel sprijin care urma să fie precizat. Mi s-au solicitat 50 de mii de euro ca fiind necesari pentru a fi dați la managerii a două posturi de televiziune. Banii ar fi ajuns într-un procent mic la televiziuni, cei mai mulți ar fi fost solicitați de cei doi manageri de televiziuni în nume privat. Sorin Oancea de la B1 și Cozmin Gușă de la Realitatea TV", a precizat Tiberiu Urdăreanu.

Omul de afaceri a explicat că l-a înregistrat pe Ludovic Orban cu un reportofon pe care îl avea asupra sa, în condițiile în care era trimis în judecată sub control judiciar într-un alt dosar.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-01Parerea ta...

MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
01 Noi 2016

EXCROCULE , AI LUAT BANI MILIOANE DE LA PRIMARIE , SA FACI CIRCULATIA IN CAPITALA CU UNDA VERDE . ALO PRIMARIA CAPITALEI , DORMITI CU BANI LUATI SI NERVI SI TIMPUL CETATENILOR ? DAR POLUAREA SI BENZINA CONSUMATA , CUM RAMINE ?
GEAL CONSERVA
02 Noi 2016

ACEST RECHIN ODIOS CARE A JURAT CA MILITAR CA VA LUPTA PT BINELE RO TREBUIE DACA NU TRAS IN TEAPA ATUNCI DEPOSEDAT DE PENSIE SPECIALA, DE GRADE MILITARE, DE AVEREA FACUTA DIN FURACIUNEA AVUTIEI NATIONALE. ACESTUI GUNOI UMAN TREBUIE SA I SE INTERZICA TOATE DREPTURILE DE CETATEAN SI SA I SE OFERE DOAR STATUTUL DE PUSCARIAS NOTORIU. DACA NU CURATIM RO DE HOTI NU VOM AVEA NICI UN VIITOR.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray