2020-02-18 21:51

Ţiriac a chemat MILIONARII Europei la o nouă partidă de VÂNĂTOARE

 |  11:03
Ţiriac a chemat MILIONARII Europei la o nouă partidă de VÂNĂTOARE

La doar două săptămâni de la celebra vânătoare de la Balc, câţiva milionari ai Europei au revenit în ţara noastră, pentru o nouă partidă de vânătoare, organizată tot de Ion Țiriac.

De această dată, s-a schimbat locaţia. Localitatea Ersig, județul Caraș-Severin, într-o pădure de 700 de hectare, care a aparținut Casei Regale a României. Domeniul i-a fost retrocedat Prințului Paul, care i-a vândut apoi terenul lui Ion Țiriac în urmă cu cinci ani.

Lista invitaților la această nouă vânătoare nu a fost făcută publică, însă se ştie că au fost 11 la număr, conform tvr.ro. Printre participanți s-a numărat Stefano şi Filippo Ricci, deţinătorii unui brand italian de haine de lux. Ambii au fost prezenţi şi la vânătoarea de luna trecută de la Balc.

Majoritatea invitaților au sosit încă de ieri în România, cu avioane private, pe aeroportul din Timișoara, și au fost cazați la un hotel din Buziaș, de unde au plecat spre Ersig cu mașinile.

Măsuri contra gripei porcine

La intrarea pe domeniul de vânătoare au fost montate covoare şi filtre de dezinfecţie împotriva pestei porcine, având în vedere confirmarea unor focare de pestă procină în județul vecin, Timiș. De asemenea, carnea animalelor vânate va fi testată înainte de a fi donată centrelor de copii şi de bătrâni.

Foto: rtv.net


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-03Parerea ta...

GHITA BIN LADEN
03 Feb 2019

sa mearga la vanatoare de cioroi..KRAAA KRAAAAAAAAA....sunt prea multe si polueaza mediul natural
CIUMA ROSIE PORCINA
03 Feb 2019

si grabiti-va cu vanatoarea ca daca incepe vreun razboi sunteti in zona marcata cu tinte BULZ-EYE....cica problema la bacalaureatul lui Androneasca .>>Va rugam sa calculati pe ce raza i se vor imprastia creierii lui Tiriac daca cade langa el o racheta balistica varianta 1-Ruseasca varianta 2-Americana varianta 3-Koreeana varianta 4-chinezeasca etcetera Raspuns corect--ce creieri doamna profesoara? astia sunt niste ciori...KRA KRAAAA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine