2020-06-01 17:01

TRAGEDIE în lumea teatrului. Actorul Marian Rădulescu s-a SINUCIS / Colegii de la Teatrul Excelsior vorbesc despre motivul sinuciderii

 |  16:58
TRAGEDIE în lumea teatrului. Actorul Marian Rădulescu s-a SINUCIS / Colegii de la Teatrul Excelsior vorbesc despre motivul sinuciderii

Actorul Marian Rădulescu, care a făcut parte din echipa Teatrului Excelsior din Bucureşti din 2011, a murit la vârsta de 40 de ani, după ce a căzut de la înăţime, surse din anturajul artistului precizând pentru MEDIAFAX că acesta s-ar fi sinucis şi că avea, în ultima perioadă, probleme financiare.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au precizat că un bărbat având vârsta de aproximativ 40 de ani a murit după ce a căzut de la înălţime, incidentul având loc pe strada Inginerilor Tei din Capitală.

Surse din anturajul actorului Marian Rădulescu au precizat, pentru Mediafax, că acesta s-ar fi sinucis aruncându-se de la înălţime, el având în ultima perioadă probleme în relaţia de cuplu şi financiare.

"Teatrul Excelsior regretă profund dispariţia actorului Marian Rădulescu. Ne sunt străine motivele care au dus la această tragedie. La Teatru, Marian a dat întotdeauna dovadă de un înalt profesionalism, fiind iubit şi apreciat de colegi şi de spectatori, deopotrivă. Marian a fost discret în legătură cu viaţa lui personală. Speculaţiile care au apărut în urma decesului său nuanţează războaie din care Marian nu ar fi vrut să facă parte. Din respect pentru amintirea lui, colegii din Teatrul Excelsior fac apel către jurnalişti să nu transforme tragedia familiei într-o miză care nu era a lui Marian", precizează reprezentanții Teatrului Excelsior.

Moartea actorului a fost anunţată tot de reprezentanţii teatrului, într-un comunicat de presă.

"A plecat fulgerător dintre noi, lăsând în urmă nedumerire şi durere. A fost un actor devotat Teatrului Excelsior şi un coleg apropiat şi generos pentru întreaga echipă a teatrului (...) Teatrul Excelsior îşi exprimă profundul regret şi transmite condoleanţe familiei îndoliate".

Trupul neînsufleţit al actorului a fost depus la Teatrul Excelsior, iar înmormântarea va avea loc marţi, la Moreni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine