2019-09-16 11:45

Tribunalul București a DECIS începerea judecării pe fond în Dosarul TEL DRUM

 |  15:21
Tribunalul București a DECIS începerea judecării pe fond în Dosarul TEL DRUM

Tribunalul Bucureşti a decis vineri începerea judecării pe fond în dosarul în care compania Tel Drum şi Petre Pitiş şi Mircea Vişan, reprezentanţi ai firmei, au fost trimişi în judecată de procurorii DNA pentru fraude cu fonduri europene.

"Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriu, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpaţii Pitiş Petre, Neda Florea, Vişan Mircea, SC Tel Drum SA, Ion Florian, SC WFA Impex SRL. Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare", se arată în decizia tribunalului.

SC Tel Drum SA, Petre Pitiş şi Mircea Vişan, ca reprezentanţi ai companiei, au fost trimişi în judecată în decembrie 2017 pentru folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, cu consecinţe deosebit de grave.

În acelaşi dosar au fost trimişi în judecată şi SC WFA Impex SRL, persoană juridică, dar şi Ion Florian, reprezentant al WFA Impex SRL, şi Neda Florea, reprezentant al Tel Drum SA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-11Parerea ta...

HAI C-O ZGUDUIȚI
11 Ian 2019

CA DE OBICEI....PÂNĂ FACE PLOPUL PERE ȘI RĂCHITA MICȘUNELE! LA CE FARSĂ SUNT SUPUȘI ROMÂNII ÎN PRIVINȚA JUDECĂRII ȘI CONDAMNĂRII GULERELOR ALBE, INDIFERENT DIN CE PARTID DE KK-T FAC PARTE! RUȘINE JUSTIȚIE LA FAZA ASTA PENTRU CĂ AI ACCEPTAT SĂ FII/DEVII O PROSTITUATA LOR, A POLITICIENILOR ȘI N-AI AVUT SÂNGE ȘI RESPECT ÎN SÂNGE, CA SĂ CERI NE-POLITIZAREA....RUȘINE!
FREACA MENTA
11 Ian 2019

SE PISA PE EI DE 12 ANI . NISTE PAPAGALI LA CARE TERENTE LEA DAT CIUBUC PENSI , LEFURI , FAVORURI COLOSALE , MAI DE MULT .
ANONIM
11 Ian 2019

Vin fregatele Olandeze , peste Terente de Belina
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray