2020-07-02 19:53

Tudorel TOADER a luat decizia în privința lui KOVESI. Ce urmează să se întâmple în continuare

 |  15:15
Tudorel TOADER a luat decizia în privința lui KOVESI. Ce urmează să se întâmple în continuare

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, vineri, că a luat o decizie în privinţa procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, în baza controlului efectuat de Inspecţia Judiciară şi că urmează să formalizeze hotărârea în limitele competenţelor sale legale.

"Este o decizie pe care am luat-o. Este o decizie pe care urmează să o formalizez în limitele competenţelor mele legale", a declarat Toader, întrebat cu privire la o posibilă revocare din funcţie a Laurei Codruţa Kovesi, informează Agerpres. Toader a subliniat însă că nu ministrul Justiţiei face revocarea din funcţie. "Nu ministrul Justiţiei revocă, el cel mult propune, de revocat a fost preşedintele, îl întrebaţi pe dânsul", a arătat Toader. Întrebat dacă anul acesta va fi linişte în ceea ce priveşte justiţia, el a răspuns: "Liniştea ne-o facem noi. Viaţa are dinamica ei - şi viaţa socială, şi viaţa dumneavoastră, şi a mea personală, şi a fiecăruia dintre noi. Viaţa juridică are, la rândul ei, o altă dinamică, trebuie să credem cu toţii, să sperăm că mergem pe calea cea bună". După controlul efectuat anul trecut de Inspecţia Judiciară la DNA, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a afirmat că el este cel care va formula concluzia raportului întocmit după verificări, adăugând că, în condiţiile în care opiniile membrilor comisiei de control au fost împărţite, lui îi revine rolul de "a înclina balanţa" către o concluzie finală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-05Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
05 Ian 2018

aici in Romania se ciocnesc doua tabere....nr1 este gasca de mafioti Bilderberg care sustine mafia FSN in frunte cu Isarescu si nr2 este campania anticoruptie sustinuta de USA care-l sprijina pe presedintele Johannis Si concluzia ar fi ca nimeni nu vrea sa se scape de coruptie..vezi dosarele ANRP,EADS,Loteria Novomatic toate sunt MAFIA BILDERBERG-Isarescu Vreti sa schimbati pe KOvesi? nu pricep de ce nu-l schimbati pe Isarescu,el este seful MAFIEI din ROMANIA
PARPALA
05 Ian 2018

LIMBRICUL ASTA BUBOS NU ARE CURAJUL SA-SI FACA PUBLICE DECIZIILE , I-L TRANSFORMA PE IOHANNIS IN PURTATORUL SAU DE CUVINT . CIND V-A FI DEMIS ACEST MAIMUTZOI DIN GUVERN ??? E DOAR UN OM DE PAIE , PRES LA PICIOARELE MAFIOTZILOR DRAGNEA - TARICEANU .
MARCEL
07 Ian 2018

Nimic nu se va intampla. CODRUTA a fost impusa de catre SUA...Cine indrazneste sa o schimbe???? NIMENEA...Noi suntem o COLONIE...Facem ce ni se cere....ADIO DEMOCRATIE....Votezi pe cine vrei si iese cine trebuie......Vezi BASESCU ...ETC.....
VASILE
07 Ian 2018

CA ORICE MOLDOVEAN , MINISTRUL TOADER E SI PROST SI CURVA . NU INTZELEGE NIMENI NIMIC DIN CE SPUNE , DE FAPT EL INPINGE PE ALTCINEVA SA SPUNA CE VREA EL . ADUCEREA LUI IN BUCURESTI A FOST O MARE GRESALA MARCA PSDRAGNEA . DACA BUBOSUL ASTA E NEAFILIAT POLITIC EU SINT STEFAN CEL MARE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz