2019-11-18 08:49

Tudorel TOADER ameninţă cu DEZVĂLUIRI despre neavizarea OUG pentru modificarea CODURILOR PENALE

 |  09:37
Tudorel TOADER ameninţă cu DEZVĂLUIRI despre neavizarea OUG pentru modificarea CODURILOR PENALE

Fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat că joi va publica mai multe dezvăluiri, între care şi aspecte privind neavizarea OUG privind modificarea codurilor penale, subliniind că mesajele nu vor fi şterse.

„Pentru o corecta informare (!). La intervale scurte de timp, voi prezenta unele sectiuni din Raportul de activitate la MJ, cu elemente de noutate. Astazi - Epopeea " neavizarii" celebrelor OUG pentru modificarea codurilor penale ( in mod corect, Codului penal si a Codului de procedura penala)! PS: mesajele nu vor fi sterse!”, a scris fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, pe Facebook.

Ana Birchall a preluat, pe 25 aprilie, atribuţiile de ministru interimar al Justiţiei, într-o ceremonie care a avut loc la sediul ministerului condus până acum de Tudorel Toader. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-02Parerea ta...

MEGASUSPANS
02 Mai 2019

Unde-i ,, tiribomba " ??? Se schimbă banii : 1€ = 1ron !!!
OMERTA MAFIEI PSD
02 Mai 2019

Borfașul tuDOREL SA SPUNA CÂT A INCASAT DE LA LICHEAUA draknea PENTRU DISTRUGEREA JUSTITIEI SI NERESPECTAREA TRATATULUI DE ADERARE LA U.E. SEMNAT DE ROMANIA. ESTE DE INTERES NATIONAL. PARCHETUL SA SE AUTOSESIZEZE.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

TuDorel-Fane-Gongorel TOADER De mai bine de un an și jumătate, Tudorel Toader a ajuns vedeta României, după ce ani la rând n-a știut nimeni de el, deși a fost judecător la Curtea Constituțională a României
22 Noi 2018

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray