2019-10-14 14:30

Tudorel TOADER caută procurori pentru ocuparea unor funcții de conducere vacante din Parchetul General, DNA și DIICOT

 |  16:07
Tudorel TOADER caută procurori pentru ocuparea unor funcții de conducere vacante din Parchetul General, DNA și DIICOT

Ministerul Justiţiei a anunţat, vineri, demararea selecţiei procurorilor în vederea numirii în opt funcţii vacante de conducere din cadrul Parchetului General, DNA şi DIICOT, informează Agerpres.

Este vorba de patru funcţii vacante la Parchetul General - procuror şef şi procuror şef adjunct al Secţiei Judiciare, procuror şef şi procuror şef adjunct al Secţiei de Resurse Umane şi Documentare -, trei funcţii vacante la DNA - procuror şef şi procuror şef adjunct al Secţiei de combatere a corupţiei, procuror şef al Secţiei Judiciare Penale -, precum şi un post vacant de procuror şef adjunct la DIICOT.

Potrivit unui anunţ postat pe site-ul MJ, selecţia are loc în perioada 10 - 18 septembrie, iar procurorii pot depune cereri de înscriere până la data de 3 septembrie (inclusiv). Lista procurorilor care îndeplinesc condiţiile de participare la selecţie şi programarea interviurilor se vor afişa la sediul MJ la data de 4 septembrie. Procurorii participanţi la selecţie vor susţine, în perioada 5 - 14 septembrie, un interviu cu ministrul Justiţiei, care va fi sprijinit de secretarii de stat. Rezultatele selecţiei se vor afişa la sediul Ministerului Justiţiei şi se vor publica pe pagina Internet a instituţiei, la data de 18 septembrie. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-10Parerea ta...

NEGRO
11 Aug 2018

Nu-l sfatuim pe domnul Talharel sa caute procurori printre cei pe care vrea sa-i amnistieze iminent. Stim ca si-a uzurpat o putere nemasutata in statul PSD-ALDE, dar ca si aceasta putere are limite. Sa nu creada fostul asistent universitar renengat de studentii sai ca va calari aceiasi cai si peste doi ani. Poate atunci chiar va veni scadenta. Tovarase Toader, nu umili o breasla onorabila, nu-i periclita independenta cu tafnoseniile dumitele politice cam prost rumegate. Chiar daca o anulezi, justitia va ramane o putere in stat si sa nu dea Dumnezeu sa-i cazi chiar dumneata in maini. In rest, domnule Tarharel sa auzim si de bine! Caci toate pe aceasta lume sunt trecatoare... N-o spun eu, a spus-o un intelept, pe care sigur nu l-ai citit... Se mai intampla si la case mai mari...
ANONIM
13 Aug 2018

Cât timp - încă - JUSTIŢIA va scârţâi din TOATE încheturile ???
ANONIM
16 Aug 2018

DE CE NU ZICI NIMIC DE HOLOCAUSTUL INPOTRIVA POPORULUI ROMAN MAMALIGARULE ? MAI DA UN INTERVIU DE DIMINEATA . LASULE EXPLICA CETATENILOR DE GAZAREA COPIIILOR , BATRINILOR , FEMEI , CETATENI PASNICI , DE ABUZUL DE PUTERE ? ASA SATI AJUTE DUMNEZEU SI LA FAMILIA TA
GARGAMEL
23 Aug 2018

Du te neica ca esti varza.Operează ti dracului bubele alea.Poate devii mai destept.
INJUSTIțIA
26 Aug 2018

De CE T.T nu caută și la ,, BUTOANELE " de JOS ?????
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray