2020-04-05 07:51

TUPEU INCREDIBIL. Cursa TAROM Bucureşti-Satu Mare a întârziat o oră, pentru ca „regele păcănelelor", demis de la Ministerul Transporturilor, să ajungă la avion

 |  12:52
TUPEU INCREDIBIL. Cursa TAROM Bucureşti-Satu Mare a întârziat o oră, pentru ca „regele păcănelelor", demis de la Ministerul Transporturilor, să ajungă la avion

Premierul Ludovic Orban a demis, vineri, 55 de secretari de stat, printre care şi pe Dragoş Titea, pe funcție la Ministerul Transporturilor. Însă, tot vineri, după amiază, cursa Tarom care trebuia să decoleze de pe aeroportul Henri Coandă către Satu Mare, la ora 17.00, a plecat cu o întârziere de oră.

Motivul a fost unul incredibil şi greu de explicat. Aeronava Tarom de la Bucureşti către Satu Mare a decolat cu o oră întârziere pentru ca să ajungă la avion tocmai Dragoş Titea, secretarul de stat demis de Orban de la Ministerul Transporturilor. Imediat după ce acesta a ajuns la scara avionului, cu un BMW, a urcat în avion, şi-a ocupat locul în aplauzele şi „urările de bine” ale pasagerilor, şi astfel, cursa Tarom a decolat, în sfârşit către Satu Mare, ajungând la destinaţie, în jurul orelor 19.30, adică cu 65 de minute întâziere. Practic, avionul către Satu Mare a plecat cu oră întârziere doar ca să ajungă la Satu Mare fostul secretar de stat Dragoş Titea, secretarul general al organizaţiei PSD Maramureş. Incredibil, dar adevărat!

Trebuie precizat că, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă, secretarul general al organizației PSD Maramureș, controversatul Dragoș-Virgil Titea, a fost numit în noiembrie 2018, din nou, în funcția de secretar de stat în Ministerul Transporturilor. El era la cel de-al treilea mandat, în ultimii cinci ani, pe funcţia de secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Dragoș Titea, mai cunoscut ca „regele păcănelelor" pentru că s-a remarcat public prin numeroasele săli de jocuri mecanice pe care le păstorea el și familia sa, a ajuns, ca urmare a trocului politic din era USL, să fie director al Direcției Juridice de la ROMATSA, la puțin timp după ce a terminat cursurile de Drept ale unei facultăți particulare aflate în apropierea sediului ROMATSA. „Regele păcănelelor" a fost demis de fostul premier Victor Ponta, în 2015, pentru că și-a dus familia și secretara la mare cu elicopterul unei instituții publice de sub tutela Ministerului Transporturilor. Ulterior, el a fost reevaluat de Liviu Dragnea și impus în cabinetele Grindeanu, Tudose și Dăncilă, dar, pe 14 februarie 2018, până să se anunțe decizia CEX-ului PSD privind soarta secretarilor de stat, Titea și-a anunțat demisia pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-09Parerea ta...

NU EXISTA RESPECT
09 Noi 2019

Acești derbedei din familia PSD-ista sunt strâns legați între ei.
PATRARU
09 Noi 2019

Vrem sa vedem cum își dau demisia si directorii din companiile ce apartin de Ministerul Transporturilor de la Metrou , Autostrazi , de la CFR ,TAROM , etc. Toți sa plece , că au distrus si devalizat cum au vrut si cât au putut sau cât li s-a cerut.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine