2020-08-10 03:03

Țuțuianu LOVEȘTE din nou: ”O să-l chem pe șeful POLIȚIEI să-mi dea EXPLICAȚII”

 |  18:07
Țuțuianu LOVEȘTE din nou: ”O să-l chem pe șeful POLIȚIEI să-mi dea EXPLICAȚII”

Adrian Țuțuianu apare într-o înregistrare difuzată de televiziunea locală MDI TV când le explică primarilor cum Poliția din Dâmbovița nu și-ar face treaba și cum o să-l cheme el pe șeful Poliției, să-i ceară explicații despre anumite dosare penale în care victime sunt primari PSD din județ.

"Oprește (n.r. Poliția) pe aștia de la presă care ne însoțeau. Ei spun: Domne', suntem cu domnul Țuțuianu! Nu ne interesează pe noi! ( n.r. Răspunsul polițistului). Astăzi o să-l chem (n.r. pe șeful poliției) și eu să-l întreb: e corect că l-au oprit pe ăla de la presă, dar de exemplu, primarul din Vișinești, bătut măr de unul care are oi, în urmă cu două săptămâni, de ce nu are dosar ăla? Nu că am eu ceva cu cineva! Bă, dar când îl bați pe un primar, când îi tai patru cauciucuri de la mașină într-o singură zi, unde-i Poliția română? Aseară, primarul de la Gura Foii! Unul beat se duce să-l omoare în casă. Primarul a sunat pe 112. A plecat un milițean de la Găești, a ajuns la Gura Foii și a găsit unul cu căruța de lemne pe drum. I s-a părut mai suculent ală! Lasă-l dracu pe primar să-l omoare!", spune Țuțuinau în fața primarilor din Dâmbovița.

Este a treia înregistrare apărută în spaţiul public, care îl pune într-o situaţie sensibilă pe Adrian Ţuţuianu. 

În susţinerea acestuia, mai mulţi primari din judeţ au semnat o scrisoare de susţinere pentru Adrian Ţuţuianu.

"Primarii Partidului Social Democrat din județul Dâmboviţa, alături de conducerea Consiliului Judeţean, luând act de declarațiile liderilor centrali ai partidului, precum și de apariția în presa centrală a unor discuții care au avut loc în cadrul Organizației PSD Dâmbovița, emitem următorul punct de vedere:

1. Toate discuțiile care fac obiectul înregistrărilor au avut loc în interiorul partidului, în cadrul întâlnirilor conducerii organizației județene cu primarii, viceprimarii, consilierii județeni și consilierii locali, la solicitarea acestora, cu privire la dezbaterile din cadrul CEX național.

2. Ne delimităm de atitudinea colegilor noștri, care și-au permis să înregistreze discuții din interiorul partidului și apoi să trimită aceste înregistrări unor televiziuni naționale, cu scopul vădit de a discredita atât liderul organizației cât și organizația PSD Dâmbovița.

3. Vom apela la toate mijloacele legale pentru a identifica acele persoane care au realizat, sau care au dispus să se facă aceste înregistrări și vom proceda la sancționarea lor conform Statutului PSD. Aceste practici sunt de condamnat și au fost condamnate inclusiv de liderul partidului, domnul Liviu Dragnea.

4. Scrisoarea semnată de președintele Adrian Țuțuianu, ca și punctele de vedere exprimate în cadrul CEX Național al PSD și în cadrul ședințelor PSD Dâmbovița, au deplina susținere a primarilor PSD. Îngrijorările sale cu privire la situația partidului și direcția în care acesta se îndreaptă sunt și îngrijorările membrilor și simpatizanților PSD. Nemulțumirie exprimate de președintele Adrian Țuțuianu cu privire la activitatea unor miniștri sunt semnalate inclusiv de membri PSD Dâmbovița, în numeroase rânduri și se bazează, în special, pe faptul că în campaniile electorale au fost asumate o serie de promisiuni pentru îndeplinirea cărora depindem de sprijinul Guvernului, și care, nici până azi nu și-au găsit rezolvare (situația industriei de aparare din județ, situația drumurilor nationale, situația stadionului din municipiul Târgovişte etc).

5. Nu este nevoie de niciun sondaj de opinie pentru a observa că PSD se află într-o situație dificilă și că suportul popular de care am beneficiat în anul 2016 a fost considerabil diminuat din cauza modului discreționar în care este condus partidul și din cauza slabei performanțe a unor membri ai Guvernului.

6. Cerem tuturor liderilor partidului să înceteze atacul la președintele PSD Dâmbovița, organizație de referință, care a obținut în toate bătăliile politice rezultate remarcabile, inclusiv acum situându-se pe locul II pe țară, transmițându-le că Adrian Țuțuianu are întreaga noastră susținere și că este condamnată la eșec orice tentativă de înlocuire a acestuia de la conducerea Organizației PSD Dâmbovița, înlocuire care ar echivala cu distrugerea unei echipe puternice şi cu cel mai mare favor făcut adversarilor noştri politici, atât la nivel local, cât şi la nivel naţional", se arată în scrisoarea primarilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-12

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

UN CURAJOS. CINSTE LUI
13 Oct 2018

După ani în care am strigat din toţi rărunchii împotriva abuzurilor, a minciunii şi a jafurilor, constatăm că e loc de mai mult. Supralicitarea răului pe care o vedem astăzi ne duce cu gândul la vorba din lac în puţ. - Dacă în trecut impostura începea să-şi facă loc în straturile puterii, acum impostura a ajuns la guvernare. Ceea ce era odinioară o condiţie pentru ascensiunea în ierarhia instituţiilor publice – calitatea de membru PCR – astăzi e înlocuită cu apartenenţa la Securitatea redivivus, principalele posturi de conducere fiind ocupate doar de ofiţeri mai mult sau mai puţin acoperiţi. Sau, în varianta cu pretenţii şi zorzoane, ceea ce reprezenta odată carnetul de membru de partid, azi este şorţuleţul. În fapt, acelaşi lucru, securiştii redivivus impregnând toate organizaţiile discrete, uneori până la identificare. Competenţa profesională şi umană este înlocuită de fidelitatea faţă de partid, faţă de reţeaua de informatori, faţă de „elita” care în România a ajuns comèdie obscură de operetă. Contează doar abilitatea de a jefui spaţiul public din interiorul unei găşti ajunse la putere. Nu mai există ruşine, totul se face în dispreţul legii, cu ură pentru cei „din afară”, dezvoltând din spiritul de gaşcă o veritabilă cultură aroganţională a haitei. - Guvernanţii îşi disimulează incompetenţa apelând la farsă, încercând să pară asemenea celor care şi-au dobândit în mod onest calificativele profesionale şi sociale. Iar farsa umple spaţiul public, transformând excepţia în regulă de joc. Se ajunge la situaţia absurdă ca celor autentici să le fie jenă de a avea un doctorat, pentru că armate de impostori l-au dobândit fără să-l merite. Se jenează că au avut cândva o funcţie publică, ce ulterior a fost terfelită de ocupanţi care au redus-o la condiţia de slugă politică, jefuitor pentru partid. - Mascarada incompetenţei a luat lo
UN CURAJOS. CINSTE LUI
13 Oct 2018

- Mascarada incompetenţei a luat locul spectacolului de valoare. Parodia umple spaţiul public golit de ierarhii de valoare, părăsit de oamenii cu bun-simţ, ce se retrag din faţa ofensivei agresive a impostorilor. Politica românească a ajuns un Mercato pentru fotoliile parlamentare, finanţat de buruienile populismului hrănit de sărăcie şi disperare. În ţara-pârloagă Gigi Becali e impus pe listele PNL, indignând indiferent de galerie. Şeful de partid, bucuros de „cash”-ul obţinut, uită de ditirambii revărsaţi în numele minimei moralia, pe vremea când se afla în opoziţie. Iar aliatul său îşi justifica politica de stadion prin condiţia sa de microbist, de fan al echipei finanţatorului. Politică de mahala a unor băieţi care confundă şmecheraşul de cartier cu bărbatul de stat! - Transhumanţa politică n-o mai înfierează nimeni. Ritmul ei electoral este grăbit doar de crivăţul dosarelor penale. Neavând nevoie de nicio pregătire cu adevărat, ci doar de diplome achiziţionate ieftin, meseria de politician e la mare căutare. Escrocul are calificarea de face bani mulţi din promisiuni, din iluzii, deci e la locul lui în politică. Şmenarul simte că schimbând valuta în politică va da lovituri, tot aşa cum a finanţat şi fotbalul. Saltimbancul, măscăriciul, făcând poporul să râdă… Inculpatul, fugind de justiţie… Cu toţii vor câştiga înzecit, însutit, înmiit. Ei sunt politicienii „meseriaşi” ce ajung vătafi pe tarlalele unei ţări care nu mai este stăpânită de poporul său. - Cetăţeanul, redus la condiţia de telespectator mioritic, se consolează, spunându-şi „se putea şi mai rău”, prin această înţelepciune anticipându-şi, de fapt, ziua de mâine. Dând un dreptul pentru o distracţie în plus, a lăsat ca politica să nu mai aibă în vedere omul, ci turma. Atunci, e firesc ca politica s-o facă ciobanii.
MAIKA LAZAR
17 Oct 2018

Cum draku toti devin curajosi dupa ce nu mai ajung la oala cu smantana ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz