2019-10-14 14:45

UDREA atacă din nou: Udrea: «Măi LICHELELOR, voi şi cei din justiţie şi presa care va slujesc şi va execută ordinele, voi credeţi că...»

 |  10:37
UDREA atacă din nou: Udrea: «Măi LICHELELOR, voi şi cei din justiţie şi presa care va slujesc şi va execută ordinele, voi credeţi că...»

Elena Udrea lansează joi un nou atac pe Facebook împotriva fostului adjunct de la SRI Florian Coldea, a presei şi se referă la plecarea din ţară a lui Radu Mazăre şi a lui Sebastian Ghiţă, în cazul acestuia spunând că nu există un interes al fostului şef de la SRI şi al justiţiei de a-l readuce în ţară, pentru că ar putea face publice nu doar dovezi vacanţelor pe care li le-a plătit sau casete cu el şi cu şefa DNA Laura CodruţaKovesi "prin vie", ci şi dovezi ale afacerilor pe care le-au împărţit.

"Coldea şi câţiva ai lui, rămaşi încă pe la butoanele puterii oculte din România, se dau acum de ceasul morţii cum a plecat Mazăre din ţară şi a cerut azil pe undeva. Două lucruri vreau să spun, acestor nemernici:

1) Dacă ce se întâmplă în România şi în special în justiţie este corect şi conform cu legislaţia internaţională privind drepturile omului şi etc., atunci Mazăre va veni fedeleş înapoi, la cererea autorităţilor noastre. Deci nu au de ce să îşi facă griji, nu-i aşa?

2) Ce se mai întâmplă cu Ghiţă??? Aud? Ce a mai făcut Sistemul să îl aducă în ţară? Nu le mai aud gura nici slugilor din presă gen Tapalagă, Dogioiu şi alţii de teapa lor!!! Nu vă interesează să îl aduceţi pe “fugarul” Ghiţă înapoi? Evident că nu! Pentru că vă e frică de ce poate spune şi proba Ghiţă. Că poate să scoată nu doar biletele de vacanţă la Paris, Dubai, Seychelles etc., pe care vi le-a plătit, casete cu Coldea şi Kovesi pe la vilele lui şi prin vie, ci chiar dovezi ale afacerilor pe care le-aţi împărţit şi multe altele facute la cererea voastră!", scrie Udrea.

Ea remarcă şi faptul că nici audierea video nu s-a mai făcut în cazul lui Ghiţă.

"Măi lichelelor, ca să mă exprim deja consacrat, voi şi cei din justiţie şi presă care vă slujesc şi vă execută ordinele! Voi credeţi că toate abuzurile pe care le faceţi, vor rămâne neplătite? Credeţi că dacă prostiţi 200.000, 500.000, chiar şi un milion de români cu “lupta împotriva corupţiei”, o să scăpaţi fără să răspundeţi?", întreabă fostul ministru, potrivit News.ro.

Ea avertizează şi în legătură cu "postacii" care scriu pe pagina ei.

"Vedeţi că dacă vă mai puneţi postacii să scrie mesage pe pagina mea, vă demasc toate conturile false cu care încercaţi să manipulaţi cititorii. Vă credeţi deştepţi? Aţi uitat că m-aţi făcut “regina postacilor”?", îşi încheie Udrea postarea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-04Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
04 Ian 2018

Din tot circul asta se profileaza cat de cat MARELE ADEVAR....si anume toata clica asta de panarame,curve,mafioti ANRP-energie-NovomaticLoterie incepand cu Mazare,Udrea,Cocos,Bica,Ghita,Blejnar,Marta si multi altii erau doar niste slugi si slugoi vizibile pentru public care serveau in realitate ACELASI MARE GRUP DE MAFIOTi CU EPOLETI cu complicitatI BANCARO-MAFIOTEconectati la miliardele de euro furati cu complicitatea sefului BNR Isarescu si mafia imobiliara ILFOV-SNAGOV-PIPERA-TUNARI asanumiti "grupul MONACO-DUBAI-PANAMA"....practic ei sunt asazisul "STAT PARALEL" care este PARALEL cu sistemul de justitie din Romania(mii de crime nepedepsite din decembrie 1989),PARALEL cu sistemul politic(indiferent ce votezi ei sunt permanent la putere de 27de ani)sunt PARALELI cu orice fel de reguli si regulamente UE NATO sau comisia de la VENETIA....sunt satanistii care si-au trecut pe persoana fizica tot statul roman......un fel de clone ale lui "LUDOVIC"....."STATUL SUNt EU"......"LEGEA SUNT EU"...etcetera
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
04 Ian 2018

Concluzie---NUtZY a inceput sa vorbeasca.....ASTEPTAM SI PE ALTII LA RAND
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray