2020-07-07 07:54

Udrea face DEZVĂLUIREA serii: Iubiri secrete între Kovesi și Ghiță. Detalii de CULISE

 |  22:06
Udrea face DEZVĂLUIREA serii: Iubiri secrete între Kovesi și Ghiță. Detalii de CULISE

Elena Udrea a făcut o serie de afirmații la „Sinteza Zilei”, de la Antena 3, în direct din Costa Rica. Fostul ministru a comentat declarația făcută sub jurământ de Victor Ponta.

Din decizia Înaltei Curți de Casație în Dosarul Laurei Codruța Kovesi, Victor Ponta a relatat că fosta șefă a DNA era extrem de apropiată de denunțătorul Sebastian Ghiță. Astfel încât cu prilejul unei vizite private, Kovesi s-a adresat : „Știe că îl iubește, dar dacă îl mai prind că vorbește cu aia (Elena Udrea) o să-l arestez și pe el și pe aia”.

„În vremea aceea, ei ne fotografiau pe mine, pe Ghiță. După mașina cu care mergeam cred că era prin 2013. Multe din discuțiile pe care le-am avut cu Ghiță au fost în cafeneaua aceea din Barbu Văcărescu. Nu-mi vine să cred că el atunci era urmărit, era supravegheat. Eu nici nu știam de relația de amor. Eu am fost ușor amuzată. Din frustrările, invidiile, din geloziile unei femei, eu stau acum în Costa Rica cu copilul meu, plecată departe de țară, cu o condamnare. A fost această reacție a mea să mă distrez oarecum, să mă gândesc că am avut dreptate. O femeie simte lucrurile acestea. Mi-a fost jenă să spun că m-am gândit la asta. Femeia asta avea o problemă că era frustrată, nu suporta nici măcar să mă vadă. Mai există un episod pe care nu l-am luat în serios, am crezut că generalul Coldea mă minte. În 2013, Kovesi a redeschis Dosarul Gala Bute, care nu mă privise niciodată pe mine. Ea l-a redeschis și când eu eram arestată în 2015, ea a spus că l-a redeschis, deși nu era treaba ei să-l deschidă că nu era procuror de caz.

Am avut o discuție cu Coldea și Maior în care le spuneam voi vreți să mă arestați, adică evident că încercați să faceți ceva împotriva mea și să mă arestați. Veneau oamenii și îmi spuneau lucrurile astea.. Ghiță, alții.. Iar Coldea mi-a zis atunci că Kovesi are ceva personal cu tine. Și eu am zis că nu se poate, că e o prostie, că nu sunt așa naivă să-mi imaginez că Kovesi avea ceva personal cu mine. Dar în realitate, se pare că așa era. Kovesi a avut ceva personal cu mine, ceva femeiesc, de toată jena. Dacă am ajuns ca oameni care au condus țara asta să creeze astfel de situații, să pui statul în astfel de situații.. Eu cred că oamenii care ocupă astfel de funcții trebuie să facă un control psihologic. Nu poți să stai la mâna unei femei plină de gelozii, care e în stare să trimită în pușcărie pentru că îl iubea ea pe Ghiță”, a spus Elena Udrea la Antena 3. 

„Că ar fi luat decizii de a aresta oameni, femei, pentru că era geloasă e prima dată când aud. L-am mai auzit pe Sebastian Ghiță în interviul dat lui Ion Cristoiu spunând că l-a amenințat Kovesi că dacă mai vorbește cu mine îl arestează și pe el și pe mine. Dar eu am crezut că se referea la ce discuta el cu mine, nu m-am gândit că era o chestie de femeie geloasă care nu voia să-l vadă cu alta”, a mai spus Udrea. 

„Eu îl cred pe Sebastian Ghiță, ar trebui ținut cont de lucrurile pe care le-a spus. Se confirmă multe din lucrurile pe care le presupuneam. Kovesi aresta din frustrare, din amor propriu. Arestările s-au făcut rar pentru că oamenii au încălcat legea, s-au făcut pentru că așa voia Kovesi, se inventau dosare”. 

„Era periculoasă poziția mea lângă președinte, credea Kovesi. Eu am aflat multe lucruri de la Sebastian Ghiță. Cred că a spus o dată președintele și m-a deranjat, da, știa lucruri de la mine, dar multe bârfe femeiești. Mi-a fost jenă să vorbesc de lucrurile astea pentru că erau bârfe de femei, mi-a fost jenă să vorbesc despre așa ceva la televizor”. 

„Diferența dintre Traian Băsescu și alți președinți e că nu accepta să-i spună alte persoane lucruri, în afară de cei care aveau obligația să o facă”. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-16Parerea ta...

MATA HARI DE PLESCOI
16 Mai 2019

SI EA SA TRAS IN MACIUCI CU GIGOLO GHITA , PLUS ALTI SI TIGANI . SI TU LINGEAI MACIUCA LUI CHIOMBETE DE MULT . DAR SI PE LA BIROURILE VACAROIU , ISARESCU , TARICEANU SI CEILALTI . SINGURA CURVA CU MILIONE IN CONTURI EURO , FIRME , CASE , BLOCURI , RAMASE , ETC
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
16 Mai 2019

pentru Ciociolina din Plescoi nu era o problema sa si-o traga cu toata armata chineza,asta a facut inca de la 12ani incepand cu balbaitul si fonfaitul ex-ministru al Justitiei Catalin PIERDOIU....deci despre ce vorbim aici?Cum dracu crede cineva gogomaniile astea ca Ghita era vreun fel de gigolo cu "sentimente" pentru Kovesi pe care si le impartea cu UDREA..am mai auzit si povestile cu SPP-istii care i-o trageau lui Kovesi.Ba baieti...nu confundati bordelul cu parterul...nu e tot aia
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
16 Mai 2019

Cel mai important sef de trib din Somalia, sosit in vizita oficiala de lucru in tara noastra, la invitatia tovarasului presedinte Basescu Traian, in holul de primire de la Cotroceni, vede pe peretele din fata trei tablouri, reprezentand trei femei fiecare dintre ele stand in patru labe goale si calarite de cate un magar cu un MEGA-PENIS.Sub tablouri explicatii: M.T.Elena Lupescu, M.T.T. Elena Ceausescu si M.T.T.T.T. Elena Udrea. Neintelegand semnificatia inscrisurilor ii cere explicatii chiombului. Acesta ii raspunde: -Ha, ha, ha ! Pai prima este Marea Tiitoare Elena Lupescu, a doua Marea Ticaloasa si Tirana Elena Ceausescu iar ultima, inca in viata, Marea Tiitoare, Tirana, Ticaloasa, Tiganka Tupeista si Traseista Elena Udrea. N-a mai incaput un T de la Turista in Costa Rica.
DEMOCRATIA CIORDI-STAN
17 Mai 2019

tot cu gura aia plina de mehlem si maklawais il pupai si pe QIoMBETELE? asta nu e femeie e crescatorie ambulanta de virusi
MATA HARI DE PLESCOI
18 Mai 2019

Iar ea le tinea tucalu si in parlament sau SRI . Are multi bani si afaceri
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz