2020-06-06 11:03

ULTIMA ORĂ: CSM a RESPINS cererea de suspendare a procuroarei Maria Pițurcă, din cazul SORINA / Este scandal la Craiova

 |  13:41
ULTIMA ORĂ: CSM a RESPINS cererea de suspendare a procuroarei Maria Pițurcă, din cazul SORINA / Este scandal la Craiova

CSM a respins cererea de suspendare a procuroarei Maria Pițurcă, cea care tarat-o pe jos pe Sorina, in celebrul caz de adoptie de la Craiova. Este nebunie în fața Curții de Apel Craiova, care a respins, totodata, cererea de revizuire a adopției internaționale în cazul Sorinei, fetița din Baia de Aramă, adoptată de familia din SUA. Astfel, adopția rămâne valabilă.

Secţia pentru procurori în materie disciplinară a CSM a avut pe ordinea de zi cazul Mariei Antoaneta Piţurcă, procuror-şef Secţie de urmărire penală din cadrul Parchetului Curţii de Apel Craiova, pentru care Inspecţia Judiciară a propus suspendarea din funcţie, scrie stiripesurse.ro.

Maria Antoaneta Piţurcă s-a prezentat ieri la audieri, iar membrii Secţiei pentru procurori în materie disciplinară au amânat pentru astăzi pronunţarea.

Inspecţia Judiciară a anunţat în 2 iulie că Maria Piţurcă este cercetată disciplinar. Tot atunci, Direcţia de inspecţie pentru procurori a înaintat Secţiei pentru procurori în materie disciplinară propunerea de suspendare din funcţie a procurorului, până la finalizarea procedurii disciplinare.

Amintim că Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) a dispus ieri începerea urmăririi penale pentru purtare abuzivă în cazul procuroarei Maria Piţurcă de la Parchetul Curţii de Apel Craiova.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-11Parerea ta...

MAFIA PROCURORILOR OUT !
11 Iul 2019

Ce at fi de comentat?
LOMBROSO
11 Iul 2019

Republica procurorilor, raiul pe pământ...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine