2019-10-16 02:51

ULTIMA ORĂ: DOSAR la Parchet privind pierderile Tarom. Dezvăluiri incredibile

 |  22:15
ULTIMA ORĂ: DOSAR la Parchet privind pierderile Tarom. Dezvăluiri incredibile

Pierderi de peste 40 de milioane de euro, personal supradimensionat, avioane cu probleme tehnice şi, deasupra tuturor, scurgeri de fonduri. Este bilanţul companiei Tarom pentru anul trecut.

Compania Tarom a fost sabotată din interior. Corpul de Control al premierului Tudose a descoperit că angajaţi din Tarom îşi dădeau e-mailul-uri cu alţi salariaţi în care spuneau exact care este strategia Tarom cu privire la preluarea unor zboruri spre Italia.

Mai exact, raportul arată cum întreaga corespondenţă electronică a fost pusă la dispoziţia concurenţei, o practică despre care ştiu şi angajaţii. "Angajaţii de la compania Tarom se regăsesc de multe ori cu rude, prieteni fără să înştiinţeze compania noastră cu privire la legăturile, acţiunile, activităţile pe care le prestează la alte companii concurente. CUT În compania Tarom 70% din angajaţi sunt rude sau au relaţii de diverse grade."

Instituţiile statului au mai aflat că Tarom a plătit timp de mai mulţi ani costuri de întreţinere şi reparaţii mai mari cu 40% pentru fiecare aeronavă în parte faţă de orice companie din Europa. Felix Stroe, ministrul Transporturilor: "Se tot repetă aceste probleme la această companie naţională. Se vor lua toate măsurile. Vom întări disciplina la maxim. La Tarom pe cine să mai demitem?"

Ultimul incident cu o aeronavă Tarom a fost la finalul anului trecut. Iar peste o sută de pasageri au stat 12 ore în aeroport până a fost trimisă o altă aeronavă. 

Păguboase au fost şi agenţiile Tarom din străinătate. În primele luni din 2017, agenţiile din Amsterdam, Atena, Madrid şi Roma au înregistrat pierde de sute de mii de lei, adică în jur de 140.000 de euro. 

Mihai Tudose, premierul României: "La Parchet a fost trimis dosarul. Este inimaginabil. Frizează orice imaginaţie săltăreaţă ce s-a găsit acolo."

Flota Tarom are 23 de avioane şi în jur de două mii de angajaţi. Cele mai vechi avioane sunt de acum 26 de ani. Doar două noi aeronave au fost închiriate anul trecut. În total, în ultimii ani Tarom a avut pierderi de peste 400 de milioane de euro.

Anul 2017 a fost încă unul în care Tarom a funcţionat pe pierderi uriaşe, 42 de milioane de euro. S-a renunţat la curse, două aeronave au fost trase pe dreapta, iar la conducere s-au schimbat 5 directori.  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-10Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
09 Ian 2018

nu pot deca sa zic........MARE PORCARIE.......si sa se duca la dracu cine a facut asa ceva...........dar conform regulii de aur TERMITELE de dupa 1989 au facut ce le-a dat ordin Bilderbergul..........DISTRuGETI FURATI SI DUPAIA ViNDEM TOTUL pe un DolAr....cu aprobare de la FSN-ILIESCU-ROMAN-BRUCAN...ha ha ha stupid people...ce fel de dihanie spucata e aia care-si distruge singura casa? raspuns corect.....mAfia FSN condusa de BILDERBERG
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
09 Ian 2018

asteptam si niste teroristi-kamikaza ca sa zboare cu avioanele in WORLD TRADE CENTER...cine se ofera?..parasutista Udrea/sau vreun pilot MAre Traficant de organe....si de MERTZANE CIORDITE DE LA RENT-A-CAR......de la KAMINO OTOPENI
GASCA PATRICIENILOR
10 Ian 2018

Sau trezit adormiti tipiti
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray