2020-04-05 19:33

ULTIMA ORĂ: Fostul ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, audiat la DNA, după 10 ore de percheziții

 |  09:26
ULTIMA ORĂ: Fostul ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, audiat la DNA, după 10 ore de percheziții

Fostul ministru al Sănătăţii Sorina Pintea, în prezent manager al Spitalului Judeţean Baia Mare, a fost adusă sâmbătă dimineaţă la sediul central al DNA, din Capitală, pentru a fi audiată. Pintea a ajuns la DNA central după mai multe ore de audieri.

Procurorii DNA au percheziţionat vineri biroul Sorinei Pintea de la Spitalul Judeţean Baia Mare, unde aceasta este manager.

Surse judiciare susţin că ancheta DNA cate o vizează pe Pintea are legătură cu achiziţii de materiale sanitare de către unitatea medicală.

La finalul percheziţiilor făcute de anchetatori în biroul Sorinei Pintea de la Spitalul Judeţean Baia Mare, vineri seară, aceasta a fost premuată fiind transportată la Bucureşti.

Un jurnalist local din Baia Mare, Vasile Dale, a prezentat invocând surse, două scenarii legate de circumstanţele care au dus la declanşarea anchetei DNA împotriva fostului ministru Sorina Pintea.

Conform primului scenariu, în biroul fostului ministru al Sănătăţii s-a prezentat un bărbat, se pare furnizor de servicii de curăţenie şi dezinfectanţi, pentru o discuţie. Acesta a plecat din birou, iar pe hol ar fi înmânat un plic unei angajate a Spitalului Judeţean Baia Mare, căreia i-ar fi spus că ”e pentru doamna Pintea”, moment în care au intervenit procurorii DNA, citeaza News.ro.

În cel de-al doilea scenariu, persoana respectivă a intrat în biroul managerului Sorina Pintea, pentru a purta o discuţie, la un moment dat, i-a spus acesteia că trebuie să iasă din încăpere, însă a lăsat în birou o pungă în care se aflau banii.

”La un moment dat, Sorina Pintea ar fi mutat punga de pe un scaun pe celălalt, fapt care ar confirmă amprentele. Aparent, persoana respectivă era cablată, întrucât există înregistrări ambientale”, susţine jurnalistul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-29Parerea ta...

PAS CU PAS
29 Feb 2020

Banii ar fi fost găsiți în biroul Sorinei Pintea, fiind marcați cu „Mită”. Ce sa ne mai răsucim atât ? Un prim adevăr este pus pe masa . DNA este in măsură de a dezvolta adevarul.
PRIMUL PAS
29 Feb 2020

Grupare spagara organizata!!!! doar e din guvernul puscariasului dragne, ce ne mai miram atat!!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine